Дженифър Лопес е сред световните звезди, от които можем само

...
Дженифър Лопес е сред световните звезди, от които можем само
Коментари Харесай

На 51 г., а изглежда като младо момиче: Бюджетните хитринки на Дженифър Лопес за супер кожа

Дженифър Лопес е измежду международните звезди, от които можем единствено да се учим без значение на какъв брой години сме. Певицата тази година ще навърши 52 година, само че наподобява по-добре от доста млади девойки. Решихме да проверим какво прави за лицето си и в действителност се оказа, че не прави нищо непостижимо, която всеки от нас може да приложи в домашни условия с невисок бюджет.

Виж още: " Q–Шамана " - мъжът, който стана интернет сензация след щурма на Капитолия

Диета

Каквото и да вършим, първо би трябвало да се погрижим за тялото си от вътрешната страна, с цел да наподобява добре извън. И Дженифър Лопес го знае по-добре от всеки. За певицата се знае, че не употребява захар, кофеин, алкохол, не пуши. Тренировките, твърди Лопес, също способстват за красивото лице. " Смятам, че пиенето на доста вода, храненето с пресни храни, доста плодове и зеленчуци, също се отразява добре на кожата ми ", коментирала е още тя.

Виж още: На крачка от " Оскар ": Мария Бакалова с следващото отличие

Добри гени

През 2014 година певицата споделя, че има и страхотни гени. " Майка ми и баба ми имат доста красива кожа, около тях и аз съм благословена с това ", разяснява още Джей Ло, само че и добавя, че тези гени просто подготвят към добра кожа, всичко останало е в грижата.

Виж още: Официално: " Сексът и градът " се завръща под друго име, ето по кое време и ще бъде ли с Ким Катрал

С внимание към Слънцето

Певицата нееднократно е коментирала, че приема грижата за кожата си през лятото извънредно съществено. Тя употребява кремове и зашити с висок фактор. Заедно с това гледа кожата ѝ да е добре хидратирана и с други артикули за кожа.

Виж още: Нина Добрев с неповторимо видео от детството си за ЧРД! Актрисата чества 31 година за втора година

Сънят

За Дженифър Лопес сънят е от особена значимост. През 2018 година тя даже го дефинира като един от най-важните фактори за хубавата ѝ кожа. Тя също по този начин е безапелационна - в никакъв случай не си ляга с грим, като почиства кожата си в няколко стъпки.

Избражение: https://www.instagram.com/jlo/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР