Дженифър Лопес е подложена на критики за това, че пуска

...
Дженифър Лопес е подложена на критики за това, че пуска
Коментари Харесай

„Как да останеш трезвен, когато партньорът ти пие“: Джей Ло пусна марка алкохол въпреки проблемите на Афлек

Дженифър Лопес е подложена на рецензии за това, че пуска на пазара и популяризира новата си марка алкохол макар проблемите на брачна половинка ѝ Бен Афлек с алкохолизма.

53-годишната певица от Let`s Get Loud, която преди този момент съобщи пред InStyle, че се въздържа от кофеин и алкохол, се включи в Instagram с оповестяването на новата си марка алкохол Delola, като съобщи, че се любува на разнообразни коктейли, само че не пие прекомерно доста.

Феновете побързаха да я разкритикуват, публикувайки мнения като: " Защо не уважаваш трезвеността на брачна половинка си? ".

50-годишният ѝ брачен партньор Бен Афлек бе прям за битката си с алкохолизма.

В изявление за " Ню Йорк Таймс " през 2020 година той показа:

" Трябваше ми доста време, с цел да призная фундаментално, надълбоко, без капка подозрение пред себе си, че съм пияч. "

Афлек е изтрезнял, само че наподобява Лопес не е.

" Да се излекуваш от алкохолизмаможе да е доста мъчно, изключително в случай че сътрудникът ти пие ", споделя доктор Дейвид Маклафлан, гостуващ консултант-психиатър в Приорат.

Дженифър разкри, че мотивацията ѝзад стартирането на лична линия коктейли е водена от личния ѝначин на живот.

Още през април, когато Дженифър за първи път разгласи Delola, нейните почитатели в Instagram сложиха под въпрос новото й начинание.

В предходни изявленията с InStyle Дженифър показа аргументите си да заобикаля алкохола в диетата си, заявявайки:

„ Мисля, че това унищожава кожата. “

По-късно, в история за корицата от 2018 година за същото списание, тя приписва сияйния си искра на това, че стои надалеч от алкохола и кофеина.

Докато мнозина приветстваха Дженифър Лопес за нейния реформаторски метод към маркетинга на личната марка коктейли, някои хора показаха угриженост и сложиха под въпрос решението ѝда се впусне в бизнес с алкохол.

" Защо не уважаваш трезвеността на брачна половинка си? Толкова е неуместно, когато приказваш за отговорно пиянство,знаейки, че брачният партньор тистрада от алкохолизъм от години ", написа консуматор.

Въпреки това многочислени почитатели се събраха в поддръжка на Дженифър, заявявайки, че тя не би трябвало персонално да се въздържа от алкохол или да заобикаля основаването на обвързван бизнес заради проблемите на брачна половинка си.

„ Защо тя би трябвало да заплаща за предишното или сегашното на брачна половинка си? “ възрази покровител.

През 2017 година Бен показа във Фейсбук, че е „ приключил лекуване за пристрастяване към алкохола “, признавайки, че това е нещо, с което се е „ справил в предишното и ще продължи да се сблъсква “.

Той разясни през 2023 година, че предходни данни, съгласно които той е упреквал някогашната си брачна половинка Дженифър Гарнър за битките си с алкохолизма, са били „ неправилно разбрани “.Той добави: „ Поведението ми е напълно моя отговорност “.

Лопес и Бен за първи път започнаха да се срещат през 2002 година и се сгодиха през същата година, а по-късно се разделиха през 2004 година Двойката в последна сметка възобнови връзката си през 2021 година, и сключибракв Лас Вегас през 2022 г.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР