Дженифър Лопес даде интервю за списание People, в което разказа

...
Дженифър Лопес даде интервю за списание People, в което разказа
Коментари Харесай

Джей Ло разкри: Щастлива и горда съм, че съм с Бен

Дженифър Лопес даде изявление за списание " People ", в което описа за възродената си обич с Бен Афлек.  

„ Чувствам се толкоз щастлива и горда, че съм с него. Това е красива любовна история, в която получихме втори късмет ”, показа певицата.

Първият им романс стартира през 2002 година, само че макар че всички си мислеха, че ще има женитба, те ненадейно анулираха годежа през 2004 година
Дженифър Лопес е подготвена за четвъртия си брак
Дженифър Лопес, която се среща с някогашния си избраник Бен Афлек от април - съобщи пред " Today ", че към момента има вяра в брака, макар че е била...
Прочети повече
След раздялата Лопес се омъжи за Марк Антъни и от брака с него се родиха близнаците Макс и Ема, които са към този момент на 13 години. А Афлек има три деца от някогашната брачна половинка Дженифър Гарнър - 16-годишната Вайълет, 13-годишната Серафина и 9-годишният Самюъл.

Днес Лопес има вяра, че времето, в което са били разграничени, и житейските им прекарвания, са им помогнали да възобновят връзката си.

„ Страхотно е, тъй като не е това, което беше преди доста години. Сега в него има доста повече признателност. Когато намериш някого и в действителност го обичаш, получаваш втори късмет. Това в действителност е рядко, скъпо и красиво нещо и ние не го одобряваме за даденост “, призна Лопес.

Певицата означи още, че Афлек е приключил страхотна работа, с цел да стане най-хубавият сътрудник.
Мъжете, с които Дженифър Лопес е имала връзка (СНИМКИ)
През всичките си 52 години Дженифър Лопес е претърпяла страхотни любовни истории. Певицата, актриса, бизнесдама и продуцент се трансформира...
Прочети повече
„ Толкова се гордея с него. Толкова се гордея с индивида, в който се трансформира, който съм следила отдалеко. Честността един към различен и  любовта е в основата на всичко ”, показа звездата написа БГНЕС.

Актьорът се бори с алкохолната взаимозависимост от 20 години и даже се подложи на лекуване. Наскоро той уточни нещастния си брак с Гарнър като причина за влошаващите се проблеми с алкохола. А когато фамилията му се разпадаше, той попадна " в капан " и стартира да пие още повече.  

„ Имам възприятието, че той е в оня миг от живота си, в който - тъкмо като при мен – този път на себеизучаване и себеразбиране стига досега, в който в действителност се чувстваш най-добре, в който разбираш кой си ти и по този начин стигаш до щастлива и здрава връзка ”, означи Дженифър.

Миналата година се появиха клюки за годежа на двойката, само че към този момент звездите не са коментирали това. Източници настояват, че Бен и Дженифър имат доста хармонични връзки. Децата им, от предходни бракове, се схващат добре между тях, а Лопес е построила уважителни връзки с някогашната брачна половинка на Бен.

Още от ШОУБИЗНЕС:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР