Дженифър Лопес бе обвинена в плагиатство относно нейното танцово шоу

...
Дженифър Лопес бе обвинена в плагиатство относно нейното танцово шоу
Коментари Харесай

Съдят Джей Ло за милиони за откраднато шоу

Дженифър Лопес бе упрекната в плагиатство по отношение на нейното танцово шоу World of Dance. Срещу нея е заведено дело от името на Алвин Грей-Ел, който твърди, че е създал идея за шоуто преди години и в този момент упорства дивата да му заплати 6,5 млн. $ за кражба на концепцията му, написа TMZ.
Мъжът е декларирал, че е показал концепцията си още през 2009 година на хореографката и актриса Деби Алън. Тогава той е кръстил шоуто си Let's Start the Dance. По думите на Алвин, той по този начин и не получил противоположна връзка от звездата тогава.
Искът му за плагиатство сега е ориентиран и към Алън. Грей-Ел също по този начин твърди, че през 2010 е записал шоуто си по всички процедури, тъй че да има цялостно авторско право върху концепцията.
Лопес и Алън към момента не са коментирали публично желае му, само че близки до латината споделиха, че концепцията за танцовото риалити от години се е въртяла из екипа на NBC и те сами са потърсили Дженифър с концепцията тя да е лице и арбитър на надпреварата.
Шоуто започва в ефир през 2017 и сега в Америка върви третия му сезон.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР