Дженифър Грей (Мръсни танци“) в интервю за ET говори за

...
Дженифър Грей (Мръсни танци“) в интервю за ET говори за
Коментари Харесай

Дженифър Грей се изповяда за връзката си с Джони Деп

Дженифър Грей („ Мръсни танци “) в изявление за ET приказва за правосъдния развой сред Амбър Хърд и Джони Деп, с който тя имаше интимна връзка в далечното минало и даже двамата бяха сгодени.

„ Сърцето ме боли за към всички, които вземат участие в тези тествания. Всичко това е доста тъжно. Просто желая всичко да се реши допустимо най-скоро и всички да са добре “, сподели актрисата.

Тя показа и мемоари от връзката с Деп, която стартира през 1989 година - тогава артистът беше звездата на сериала " 21 Jump Street ", само че към момента не беше се снимал във филмите, които по-късно ще го създадат прочут в целия свят. Грей се изповяда, че Деп й е оказал помощ да премине през мъчителната разлъка с Матю Бродерик.

„ Бяхме млади. За мен този човек беше отговорът на всичките ми проблеми. Той беше сладостен, любящ, сантиментален, хубав, вманиачен по мен. Имах обезверена потребност да бъда притеглен от човек като Джони Деп през 1989 година. Повярвай ми, имах потребност. Душата ми кървеше и той безусловно ме избави ”, описа тя.

Припомняме, че раздялата на актрисата с Бродерик беше предшествана от ужасяващ пътен случай в Ирландия. През 1987 година Матю влиза в насрещната лента и се сблъсква с автомобил, като и двамата пасажери в другата кола починаха на място. Грей, която била в колата с обичания си, изпадна в следствие в тежка меланхолия.

В изявление за People актрисата споделя още, че аферата й с Деп е била " отплата " за всичко, което е претърпяла в предходна връзка: „ Непрекъснато се питах: „ Това в действителност ли ми се случва? “ Никога преди не съм срещал подобен човек.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР