Дженифър Флавин подаде молба за развод със Силвестър Сталоун след

...
Дженифър Флавин подаде молба за развод със Силвестър Сталоун след
Коментари Харесай

Силвестър Сталоун се развежда след 25 години брак


Дженифър Флавин подаде молба за бракоразвод със Силвестър Сталоун след 25 години брак, заяви " Дейли мейл ".

Съпругата на холивудския артист го упрекна, че е крил парични активи, които били на двамата, дни откакто " Дейли мейл " разкри и че той си е направил татуировка на лицето й, покрито с изображение на кучето му - мастифа Бъткус, уточнямва в. " 24 часа ".

Флавин, която е с 22 години по-млада от 76-годишния си брачен партньор, вече не го следва в Instagram.

Според правосъдните документи, Сталоун е взел участие в съзнателно прахосване, привършване и/или хабене на брачни финансови активи, което е имало неподходящо икономическо влияние върху брачното им общо имущество.

„ Освен това, брачният партньор би трябвало да бъде освободен от продажба, прекачване, възлагане, обременяване или прахосване на всевъзможни активи по време на висящото произвеждане. “, се твърди в документите.

Пиарът на Сталоун настоял предходната седмица, той да излезе с изказване, че всичко с брака му е наред и да актуализира татуировката си, само че след публикуването в пресата й, всичко се " объркало ".

" Г-н. Сталоун възнамеряваше да освежи изображението на татуировката на брачната половинка си Дженифър, само че резултатите бяха незадоволителни и, за жалост, непоправими “, сподели пиарката.  " Г-н. Сталоун обича фамилията си. Семейство Сталоун сега снимат дружно риалити шоу, което ще дебютира в Paramount+. “

76-годишният Сталоун сподели татуировката на брачната половинка си още на 7 август със фотография на страницата си в Instagram. Но единствено девет дни по-късно, на 16 август, татуистът Зак Перес разгласява, че работи върху горната част на ръката на Сталоун. И неговите фотоси демонстрираха, че мастилото Flavin е изчезнало и на негово място има фотография на малко кученце.

Перес също разгласява фотография на своето произведение, само че я смъкна, когато коментаторите започнаха да питат за какво звездата е прикрил фотографията на жена си.

Третият брак на Сталоун изглеждаше един от най-силните в Холивуд до момента, макар че романсът на двойката стартира мъчно.

Двамата се срещат за първи път през 1988 година, малко след късия му втори брак с Бригите Нилсен, който се разпада. Запознават се в ресторант в Бевърли Хилс, когато тя е 20-годишен модел, а той е звезде с " Рамбо III " – филм, който му завоюва " Златна малинка " за най-лош артист.

Междувременно Силвестър заживя с модела Джанис Дикинсън, която показа в пресата, че той е татко на нейното малко момиченце. Приключи и с нея, когато се оказа след ДНК тест, че той не е бащата.

След това Сталоун се сгоди за актрисата Анджи Евърхарт, само че това до женитба по този начин и не се стигна, и още веднъж се върна при  Флавин. Ожениха се на 17 май 1997 година в първокласния хотел Dorchester в Лондон и с репутацията на Сталоун на плейбой, малко на брой предвидиха, че ще продължат дълго. Но бракът им продължи цели 25 години, от който двамата се снабдиха с три дъщери - София, в този момент на 25, Систин - на 24 и Скарлет на 20 години.

Силвестър имаше и двама сина от първата си брачна половинка Саша Чак - Сейдж, който умря от коронарна артериална болест през 2012 година на 36 години, и Сиарджох на 43 години. Сталоун постоянно се майтапи за неналичието на тестостерон, защото е прекарал години, заобиколен единствено от дами. Имайки три дъщери, той сподели, че „ е безвъзмезден паспорт за пъкъла “ по време на изявление през 2010 година

„ Всичко в къщата е женско. Играчките, икономката, всички кучета “, сподели той в изявление от 2010 г. „ Единственото куче, което имам и е мъжко, е кастрирано… аз съм идващият ", майтапеше се артистът.

Тази година на тяхната годишнина той си написа в мрежата: „ Честит 25-годишен празник на моята невероятна брачна половинка. Няма задоволително думи, с цел да опишем какво значи тази необикновено безкористна, отдадена, търпелива жена за живота ни и единствено ми се желае те да станат още на 25! Благодаря ти миличка! ", приключи Силвестър.

Тя отговори със лична обява. „ Благодаря ти, че постоянно ме караш да се дръзвам, обичаш и защитаваш нашето прелестно семейство! Бракът ни става все по-добър всяка година! Нямам самообладание да прекараме остатъка от живота ни дружно! ". Явно краят на щастливите им дни е близо.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР