Дженифър Анистън замина на екскурзия с приятели в Таити, заедно

...
Дженифър Анистън замина на екскурзия с приятели в Таити, заедно
Коментари Харесай

Дженифър Анистън забравя грижите си в Таити


Дженифър Анистън отпътува на екскурзия с другари в Таити, дружно с Кортни Кокс и Джими Кимел. Това е опция тя да не помни за развода си и на Джъстин Теру.

Дженифър Анистън не счита да се остави да бъде победена. Без да оплаква ориста си, до момента в който тя е в бракоразвод с Джъстин Теру, актриса има намерение да се наслаждения на още веднъж откритата независимост. И в Таити, дружно с най-хубавата си другарка Кортни Кокс, аниматора Джими Кимел и брачната половинка му Моли Макнеърни, тя не стопира да се забавлява. Според списание "People", радостната тайфа е направила пътуването до Таити, с цел да отпразнува рождения ден на Моли Макнеърни.

В нейна чест преди няколко седмици беше проведено огромно празненство. На празненството бяха доста познати и другари на Анистън, в това число някогашната брачна половинка на Тоби Магуайър, Джен Майер, брачната половинка на Джейсън Бейтман Аманда Ананка. Така че Дженифър Анистън е подготвена да обърне страницата Джъстин Теру.

Близък до актрисата източник споделя пред "People", че животът й в действителност не наподобява "по-различен от интервала в който беше с него". Актьорът постоянно липсваше и предпочиташе Ню Йорк, до момента в който звездата от "Friends" постоянно е била по-щастлива в Калифорния. Сега, свободна да живее живота си, по този начин както тя счита за уместно, надалеч от напрежението в връзките й, Дженифър Анистън "сега е канен посетител на доста партита", изяснява още източникът за американското списание. Много покрай всичките си другари, хубавицата може да разчита на тяхната непоколебима поддръжка. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР