Дженифър Анистън присъства на 29-ите годишни награди Critics Choice Awards,

...
Дженифър Анистън присъства на 29-ите годишни награди Critics Choice Awards,
Коментари Харесай

Малките тайни на Дженифър Анистън

Дженифър Анистън участва на 29-ите годишни награди Critics Choice Awards, които бяха раздадени в неделя, 14 януари. Последният сериал с нейно присъединяване - The Morning Show, в който тя играе ролята на известна телевизионна водеща дружно Рийз Уидърспуун, беше номиниран за поредност от награди.
 Дженифър Анистън и най-важните моменти в живота й през 2023 година
Неочакван ход от Дженифър Анистън

Актрисата с искрено видео

Именно по време на събитието актрисата разкри, че продукцията на четвъртия сезон е в ход. " Толкова е прелестно всичко, както и опцията, че можем да го отпразнуваме, тъй като всеки работи толкоз интензивно. Също по този начин е занимателно да бъда на едно място с всички тези невероятни хора, които са основали толкоз красиви, толкоз прелестни произведения. И всички сме тук, с цел да честваме един различен ", споделя още актрисата.

Дженифър Анистън прикани почитателите да " отпразнуват " и към този момент починалата звезда от " Приятели " Матю Пери. Актьорът беше открит мъртъв в джакузито си към края на октомври на 54-годишна възраст. Сега Джен, която също е на 54 година не скрива, че желае животът и наследството му да имат трайно влияние. Попитана по какъв начин желае почитателите да го запомнят, тя разкрива пред Entertainment Tonight: " Празнувайте го, Мати би желал това. "
 Снимка 649281

Освен това актрисата удостовери, че фотосите на четвърти сезон на The Morning Show към този момент са в ход, като даде обещание, че ще бъде доста занимателно. А що се отнася до това по какъв начин поддържа младежкия си тип, тя разкрива своите три дребни секрети, а точно: " Безумно необикновен гримьор, пия доста вода и дремя доста! "
 Дженифър Анистън с емблематичната прическа на Рейчъл от “Приятели ” на Златен глобус 2024
Никой не очакваше това от Дженифър Анистън

Изненадващата визия на актрисата на Златен глобус 2024

Само преди седмица по време на 81-ите награди Златен глобус Дженифър Анистън притегли внимание с метода, по който изглеждаше. И причина за това стана по-различната визия, на която бе заложила Анистън.
 Снимка 649280

За церемонията актрисата бе облечена с много изчистена и елегантна черна рокля без презрамки на Dolce and Gabbana, само че усещане направи най-много по-различната ѝ прическа. Актрисата беше решила да подстриже косата си и да се завърне към емблематичната прическа на героинята ѝ Рейчъл от " Приятели ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР