Дженифър Анистън е от онези актриси, които винаги вълнуват хората

...
Дженифър Анистън е от онези актриси, които винаги вълнуват хората
Коментари Харесай

С кого спи Дженифър Анистън

Дженифър Анистън е от тези актриси, които постоянно вълнуват хората без значение от това дали имат нов филм или не. Защото за огромна част от почитателите й изигралата Рейчъл от " Приятели " е образец за подражателство във всяко отношение.
 Брад Пит и Дженифър Анистън 20 години след сватбата - техен посетител разкрива непредвиден подробност
Неочакваният подробност от сватбата на Брад Пит и Дженифър Анистън

Какво разкри техен посетител 23 години след събитието

54-годишната Анистън даде изявление за WSJ Magazine, в което разисква тематики като остаряването, секса, връзките и други персонални неща.

По мотив признава, че е пробвала всевъзможни неща, в това число крем със сперма на сьомга, въпреки да не е можела да си показа по какъв начин се извлича тази суровина. В момента обаче залага на инжекции с пептиди всяка седмица. " Смятам, че това е бъдещето. "

Анистън споделя, че работата по всички сезони на " Приятели " са я научили по какъв начин да се оправя с бизнес страната на Холивуд. И че към момента употребява две неща от снимачната площадка на сериала - чифт червени обувки на Рейчъл и рокля на цветя на Моника, героинята на Кортни Кокс.

Актрисата признава й, че се е срещала с Харви Уайнстейн и не й е било прелестно. " Дойде да ме посети на снимачната площадка, с цел да ми предлага присъединяване във филм. Помня, че напълно умишлено помолих някой да остане с мен в караваната, до момента в който приказвам с него. "

По отношение на връзките си Дженифър е наясно, че не са изключително сполучливи, тъй като постоянно е предпочитала да резервира характерността си и да бъде сама. С кого обаче спи сега? " С кучето си ", споделя Дженифър Анистън пред WSJ Magazine.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР