Джени Суши се заяде с Андреа в Инстаграм, видя HotArena! Скандалната

...
Джени Суши се заяде с Андреа в Инстаграм, видя HotArena!
Скандалната
Коментари Харесай

Джени Суши вече прекали, погна и Андреа: Откровено се заяжда с нея СНИМКИ

Джени Суши се заяде с Андреа в Инстаграм, видя HotArena!
Скандалната кореспондентка пусна на лайв в Инстаграма си част от сторито си, в което искрено се заяжда с родната певица. При това непосредствено, с цел да няма никакво подозрение към кого са отправени думите й.
„ Защо ме гледаш? “, написа Суши към сторито си и е оградила, че е Андреа го е преглеждала. „ Можеш да гледаш какво хапвам. Продължавай да ме наблюдаваш! “,
допълни Суши, съпроводено от иронично сърчице.

Голяма част от почитателите пък са уверени, че държанието на репортерката е предизвикано от яда й,
че не съумя да смъкна Кобрата.
За никого не е загадка, че преди злощастната целувка тя му се е увъртала много съществено в опити да получи освен това от него.
И след неуспеха си,
тя реши да се възползва от страстта и целувката му, с цел да го съди като възмездие. А за какво не и да получи някой лев. И като част от озлобените й дейности, скача и на половинката му Андреа….

Кубрат Пулев призна, че Андреа се е повлияла от хорското мнение, написа Клюкибг.
Кубрат Пулев проговори за абсурда с целувката с Джени Суши.
Кобрата описа в ефирен ефир какво тъкмо се е случило и по какъв начин е реагирала дамата до него – Андреа. „ Целувката с Джени Суши беше израз на наслада, мощна страст.
Тогава по този начин реагирах, по този начин съм усетил обстановката “,
казва той в предаването „ 120 минути “ по Би Ти Ви.

Кубрат показа и по какъв начин случката се е е отразила на Андреа.
Според боксьора абсурдът се отразил доста отрицателно на поп фолк изпълнителката.
„ Първият ден й беше доста гадно. Беше смутена, доста смутена и то не за друго, а за това, че имаше хорски отзиви, които й се насаждаха и тя се повлия от тях “, споделя Пулев, написа signal.bg.
„ Но на другия ден ме поддържа и сподели: „ В последна сметка аз те познавам какъв човек си и какъв брой си над нещата, и какъв брой си добър. Вярвам ти, че това си го направил просто ей по този начин “, добавя боксьорът за реакцията на Андреа за случилото се.

Кубрат описа и детайлности към целия случай. Пулев разкри също и по какъв начин е предходната вечерта им след целувката с Джени Суши. Боксьорът признава, че е избягвал контакт с репортерката цялата вечер. „ Не знам кой я предложения на празненството, тя просто си пристигна. Аз бях в болничното заведение и ми шиеха ръката. Когато отидох в лобито на хотела, тя беше там – пиеха и танцуваха “, разяснява Кубрат.
„ Говорихме си напълно обикновено. Аз след мач не пия, гледах си моя мач, по какъв начин е минало всичко, дали съм удовлетворен от себе си – проучих “, споделя боксьорът за вечерта след целувката. „ Тя идваше, сядаше до мен, аз ставах незабавно, тъй като не желаех чак такава непосредственост “, разяснява още Пулев пред водещия на предаването „ 120 минути “ по Би Ти Ви.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР