Джени Мортън-Хъмфрис от британския град Бристол открила, че откраднатия й

...
Джени Мортън-Хъмфрис от британския град Бристол открила, че откраднатия й
Коментари Харесай

Бандити откраднаха велосипеда на девойка, но тя реши да им даде уникален урок

Джени Мортън-Хъмфрис от английския град Бристол разкрила, че откраднатия й велосипед се продава в Интернет. Тя се обърнала към полицията с молба да спомагат за връщането му, само че чиновниците на реда не откликнали с нужното предпочитание. Тогава девойката решила да работи независимо, написа " Дейли Мейл ". Джени разказала за транспортното си средство в групата на велосипедистите в Бристол в обществената мрежа и приложила свои фотографии с него. Един от потребителите си спомнил, че наскоро видял публикация за продажбата на тъкмо подобен велосипед. След тази информация Джени се престорила на покупател и се договорила за персонална среща с крадците.



Девойката се отправила към Стейпълтън роуд - улица с много неприятна популярност. Веднага откакто Джени видяла колелото си схванала, че това е в действителност нейният " стоманен кон ". За да приспи бдителността на крадците момичето почнала да задава глупави въпроси, а по-късно помолила да го опитва.

" Престорих се на заинтригувана и зададох доста глупави въпроси за велосипеда. Казах, че седалката ми се коства малко висока и помолих да го покарам, с цел да ревизира дали е по този начин ", споделя Джени.



Отначало момичето несръчно карала няколко метра, само че по-късно внезапно ускорила скоростта си и изчезнала от погледа на крадците. Джени се движела в чужд регион и не знаела дали проектът ще се увенчае с триумф. За благополучие тя съумяла да се върне в къщи с велосипеда. А крадците веротно са научили урока, че във века на интернет не е толкоз елементарно да се продаде откраднатото.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР