Джени Хендъл е естествен враг на всяка омъжена жена. 36-годишната

...
Джени Хендъл е естествен враг на всяка омъжена жена. 36-годишната
Коментари Харесай

Тази жена прави секс само с женени мъже

Джени Хендъл е натурален зложелател на всяка омъжена жена. 36-годишната жена стана известна с един доста забавен полов култ - тя ляга единствено с женени мъже и не може да откри тръпката в свободните електрони, оповестява men.hotnews.bg. Джени се е развеждала два пъти и към този момент има към 9 връзки с женени господа и признава, че не изпитва никакви угризения. Една от аргументите е, че тази дама е осъзнала една истина за мъжкия свят - всички изневеряват.

Разликата сред обществения статус на мъжете бил, че свободните постоянно предложили целия свят и по-късно изневерявали, до момента в който женените не смъкват звезди, нямат предпочитание за дълготрайна връзка и просто вършат секс. След като въпросната независимост е открита, крадлата на мъже подсигурява на своите кръшкачи, че няма къде другаде да влагат времето си, с изключение на в нея.

След два несполучливи брака, настойничката на афери признава, че се отхвърля от мъжете и няма да бъде част от това необикновено отчаяние "Дълготрайна връзка ".



Подозираме, че дълготрайните връзки ще бъдат вечно изгубени, когато лекарите в действителност измислят по-бърз и елементарен метод за премахването на детайлности като венерическите заболявания. Сексуалната просвета към този момент е достигнала задоволително съществени небеса, с цел да не се преценява с традиция като фамилията!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР