Джена рекламира козметиката си гримирана. Фолкпевицата, която е бременна с

...
Джена рекламира козметиката си гримирана. Фолкпевицата, която е бременна с
Коментари Харесай

Нелепо: Джена рекламира кремове гримирана

Джена популяризира козметиката си гримирана. Фолкпевицата, която е бременна с второ дете от мъжа си Атанас Стоев-младши, е с много мощен макиаж за фотосесията, с което популяризира мазилото си за лице, което е на цена 69 лв.. А евентуално се е разкрасила още повече и с фотошоп, тъй че да докара идеален външен тип.

Не че и други рекламни лица, освен това на международни козметични марки, не наподобяват съмнително идеални, само че пък представянето на крем върху грим не се вижда постоянно. За един от фрагментите Джена дори е мацнала малко от мазилото на бузата си. Нищо, че и в описанието има съвет кремът да се нанася на чиста кожа. Със същата визия без забележки Джена популяризира и другите артикули от козметичната си марка, която към този момент се предлага в няколко града, писа Уикенд.

Изпълнителката на „ Чуй ме ” се похвали преди няколко седмици, че продуктите й се продават в два фризьорски салона в София, в магазин в Добрич, фризьорски салон в Пловдив и в спа център в хотел в Сапарева баня. Според хора, които са пробвали от козметиката, крема несъмнено не би трябвало да коства повече от 20 лв..
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР