Джена показа как е украсила дома си за Коледа. Фолк

...
Джена показа как е украсила дома си за Коледа. Фолк
Коментари Харесай

Ето как Джена украси дома си за Коледа – СНИМКИ:


Джена сподели по какъв начин е украсила дома си за Коледа. Фолк певицата театралничи до елхата, а на заден декор се вижда и трапезарията, също разкрасена за празниците.

От фрагментът се вижда, че очевидно изпълнителката избира сребристият цвят като главен освен за коледната украса, само че и за интериора на дома си. и брачният партньор й Атанас Стоев са новодомци от лятото, когато се нанесоха с бебето във въпросното жилище.

Джена театралничи в изцяло естествен тип – без никакъв грим, и напряко до чорапи. В ръцете си държи два диска – новите й албуми, които излязоха преди дни. Единият е фолклорен взаимен план с „ Канарите “. А другият е новият й албум, озаглавен „ Да ти бъда корона “, който е събрал песните й през последните три години.

Тази година Джена означи 10 години от подписването на контракта си с „ Пайнер “. И като се изключи че беше доста сполучлива в професионален проект, й донесе доста благополучие в персонален проект. Певицата роди първото си дете през февруари. После единствено за два месеца съумя да влезе във форма и се върна към участията онлайн. Единственият проблем е, че би трябвало да оставя невръстния си наследник на детегледачка, защото мъжът й нормално пътува с нея.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР