Джена Ортега определено има една добра година. 20-годишната актриса буквално

...
Джена Ортега определено има една добра година. 20-годишната актриса буквално
Коментари Харесай

Джена Ортега с две дини под една мишница

Джена Ортега несъмнено има една добра година. 20-годишната актриса безусловно се катапултира в звездната орбита след ролята си на Уенсди Адамс в сериала на Тим Бъртън Wednesday.

Джена Ортега - новата кралица на мрака

Актрисата ще взе участие във втори филм на Тим Бъртън

Втори сезон от дълго време е ясно, че ще има. И в него Ортега ще поеме и още една роля - тази на продуцент. В изявление за the Hollywood Reporter тя разкрива, че Бъртън й е дал своя вот доверие и й е дал опция да изрича мнението си за репликите и развиването на действието безусловно всеки ден на снимачната площадка.

" Не зная дали е поради това, че по принцип обичам да давам мнението си или тъй като зная какво е да се съобразяваш с всички в тази промишленост - зная какъв брой е фрустриращо това, само че когато попаднах в направих всичко допустимо да бъда чута и всичко, което кажа, да бъде взето под внимание. "

С сходна убеденост няма нищо чудно, че Джена Ортега ще седне и на продуцентския стол и ще даде всичко от себе си. Актрисата на няколко пъти беше упреквана от гилдията на сценаристите в Холивуд, че си разрешава да трансформира репликите, които са й написани.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР