Джена намекна, че преди време имало доста неприятни моменти и

...
Джена намекна, че преди време имало доста неприятни моменти и
Коментари Харесай

Джена за „Пайнер“: Когато прохождах в кариерата си, системата на „Пайнер“ ме смачкваше сериозно!

Джена загатна, че преди време имало много неприятни моменти и самата тя нееднократно е била засягана от конфликтните връзки във компанията, научи HotArena.

Певицата обаче не е не запомнила началото на кариерата си, което по никакъв начин не било розово. 

Беше ми доста мъчно. Колегите бяха доста напред, имаше доста мощни реализатори, системата ме смачкваше сериозно… Появих се едно нормално момиче, което не знае нито по какъв начин да се гримира, нито по какъв начин да се облича, нито по какъв начин да приказва, по какъв начин да се държи, без нужните маниери. Единствено съм разчитала на личното си чувство за оцеляване, на силата, която имах, на упоритостта да желая да бъда и аз някоя, желанието за огромната сцена, от дете съм си представяла, че ще пея на огромни подиуми “, споделя Джена, цитира „ Уикенд “.

Тя добавя, че тогава се разбирала повече с по-младите си колежки. Другите, т.е. огромните звезди във компанията, просто не й обръщали внимание. „ Тогава с Илиян бяхме дребни и доста постоянно ходехме дружно на участия. Бяхме на толкоз невисок хонорар, че можеха да си разрешат да им пеем и в хола, както се смеехме с него “, откровена е Джена. Певицата акцентира, че тогава нямала опция да снима клипове на доста свои песни, които до през днешния ден харесва. „ Тогава бях малко никоя, нямах шлагерите, нямах думата… “, признава Джена.

Затова и не се засягала доста, когато по-известните й колежки не я забелязвали. Ситуацията не се трансформирала кой знае какъв брой и когато се популяризирала. След като към този момент почнала да прави шлагери, отново не съумяла да се сприятели с по-оборотните си колежки. „ Може би всяка към този момент се беше опарила от предишни… и малко се бяха затворили “, спомня си Джена. 

Затова през днешния ден тя доста цени положителните връзки. Стараела се да обърне внимание на сътрудниците си, че колегиалността и поддържането на взаимно почитание е добре за всички. Пореден мотив да повдигне въпроса бил състоялия се напълно неотдавна фирмен концерт.

Осъзнах, даже и в този момент, когато с Преслава слязохме от сцената, и на нея й го споделих: „ Когато сме сплотени, когато се имаме, когато се почитаме, нещата вървят за всички. Когато има експанзия, когато има напрежение сред нас, някак си концертът не минава “. Това съскане, тази завист, която се получи през годините сред всички ни, тъй като не мога да скрия, имаше доста гадни моменти. Едната се ненавижда с другата, огромен лай кучешки. И в този момент си споделям: „ За какво е била цялата тая работа? Никой не печели от това “, разяснява Джена.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР