Джефри Ръш ще се превъплъти в ролята на култовия комик

...
Джефри Ръш ще се превъплъти в ролята на култовия комик
Коментари Харесай

Джефри Ръш влиза в ролята на легендарния комик Граучо Маркс

Джефри Ръш ще се превъплъти в ролята на паметния комедиант Граучо Маркс в идния филм " Raised Eyebrows ".

70-годишната звезда ще влезе в ролята на легендата във кино лентата, основан на записките на Стив Столиар " Raised Eyebrows: My Years Inside Groucho`s House ".

Сиена Милър и Чарли Плъмър също са поканени да вземат участие във кино лентата, който се режисира от Орен Моверман по сюжет, написан взаимно със Столиар.

Действието на кино лентата се развива сред 1973 и 1977 година и наблюдава Стив (Плъмър), който влиза в къщата на Граучо Маркс, с цел да получи мечтаната работа - да работи за застаряващия комедиант под зоркото око на Ерин Флеминг (Милър). Флеминг е поела надзор над персоналния и професионалния живот на Маркс и двойката има спорна връзка, защото тя е негова предана другарка, трансформирала се в управител. Борбата за власт води до комедия на ужасите, в която обсебването, любовта, известността, психологичните болести, фамилията и Холивуд са взети на прицел по " граучиански " метод.

Проектът се продуцира от Моверман и Миранда Бейли за Cold Iron Pictures.

Орен сподели: " За мен е наслаждение, чест и отговорност да работя с този необикновен актьорски състав по история, която се надявам да показа гения на Граучо Маркс по нов, провокативен и занимателен метод толкоз години по-късно. "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР