Джеф Хейдън, един от най-влиятелните хора в LinkedIn и автор

...
Джеф Хейдън, един от най-влиятелните хора в LinkedIn и автор
Коментари Харесай

9 тайни на най-очарователните хора

Джеф Хейдън, един от най-влиятелните хора в LinkedIn и създател на към 30 книги за бизнес и връзка, изяснява по какъв начин някои хора могат елементарно да завоюват доверието на всички и да си основат позитивен имидж. 

Ето кои характерности вършат хората чаровни.

Те не се опасяват да губят

Очарователните хора не се пробват да печелят постоянно и непременно. Напротив, те дават повече, без да чакат нещо в подмяна. За тях не е мъчно да признаят грешките, неуспехите и да приказват за слабостите си. А това е нещо, което не всеки може да направи. 

Те могат намерено да кажат „ Завиждам ти “ или „ Не мога да направя това, научи ме “ – тъй като знаят, че хората ценят честността и същинските страсти. 

Показват, че откровено се радват да ви видят

Поддържането на зрителен контакт е едно от най-важните неща в един диалог и хората, които имат харизма, го знаят сигурно. Те се усмихват, когато вие се усмихвате. Кимват в отговор на вашето кимване. Не го вършат, тъй като повтарят след вас, а са фокусирани и ви слушат деликатно, обръщайки внимание на всички ваши страсти и думи. 
Подобна противоположна връзка оказва помощ да откриете общ език с всеки и да спечилите доверието на събеседника си. 

Търсят взаимно схващане

Повечето хора неумишлено търсят несъгласия и разлики, които могат да доведат по-скоро до спор, в сравнение с до диалог. Чаровните и харизматични хора постоянно търсят допирни точки с близките.
Опитайте да откриете общото сред вас и вашия събеседник. Това оказва помощ да започнете забавен диалог и да се почувствате добре.

Използват силата на докосването

Докосването е мощен инструмент, който оказва помощ на хората да разчитат страстите по-добре. В един опит учени се пробвали да изразят 12 разнообразни страсти, докосвайки събеседниците си без думи. Оказало се, че в 50 до 83 % от случаите страстите били разбрани вярно.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР