Джаза Дикенс беше нокаутиран по брутален начин в събота вечер.

...
Джаза Дикенс беше нокаутиран по брутален начин в събота вечер.
Коментари Харесай

Вижте брутален нокаут, кандидат за №1 на годината

Джаза Дикенс беше нокаутиран по жесток метод в събота вечер. Популярният скаузър се изправи против аржентинския зложелател Хектор Андрес Соса в Дубай. Дикенс, който е някогашен английски първенец в категория перо, надделя Лерато Дламини в родния си град, с цел да завоюва по-малко ценения пояс на IBO предишния октомври.

32-годишният боксьор беше огромен любимец в първата си отбрана и се надяваше, че една впечатляваща победа ще приготви евентуален реванш със международния първенец на WBA Лий Ууд или конфликт с Джош Уорингтън.

Джаза “ също беше хвърлил око на тримата други носители на купата в категорията, само че в последна сметка претърпя брутална загуба с нокаут. Дикенс се натъкна на огромна дясна ръка, която го приспа в 10-и рунд.

" О, не. Няма го “, извика един от коментаторите, когато Дикенс падна като покосен на пода, до момента в който други, работещи в предаването, се възхищаваха на кандидата за нокаут на годината. Соса незабавно стартира да спринтира към кръга, с цел да отпразнува най-голямата победа в кариерата си, която включваше 15 победи, осем нокаута и две провали, преди да се бие с Дикенс.

Shock moment in Dubai! James Dickens (32-5)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР