Джаз певицата Весела Морова, която ще води работилницата "Free Spirit

...
Джаз певицата Весела Морова, която ще води работилницата "Free Spirit
Коментари Харесай

Весела Морова води вокална работилница

Джаз певицата Весела Морова, която ще води работилницата "Free Spirit Singing " по време на първото издание на минифестивала "Free Spirit day ", е член на акапелната група "Спектрум ", която ще подгрява концерта на световноизвестната джаз група "Manhattan Transfer " на 12 ноември в зала "България ".
На фестивала във Фабрика 126 на 29 септември Весела ще покаже импровизационни вокални практики и по какъв начин от една група пеещи хора може да се направи вокален оркестър посредством способи, които са занимателни и в това време извънредно потребни.
Тази година певицата взе участие за пети път на сцената на Международния джаз фестивал в Банско. Тя плени публиката с джаз и поп песни, изпълнени с Биг бенд Благоевград.
"Free Spirit day " има идея в поддръжка на незрящите хора - да бъдат допускани на всички места със своите кучета-водачи, които са техните очи. Билети се продават в системата на "Eвентим " и на място в магазин-работилничка "Къщичка " на бул. "Македония " 10, научи ДУМА от Владимир Христовски, пиар.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР