Джаз формация София, Софийският духов оркестър, Михаил Йосифов квартет, концерти

...
Джаз формация София, Софийският духов оркестър, Михаил Йосифов квартет, концерти
Коментари Харесай

Домът на културата Средец с Остров на музиката в Борисовата градина

Джаз групировка " София ", Софийският духов оркестър, Михаил Йосифов квартет, концерти на Electric Pie, Frantic Zen, The Social Callers и на групата на Велислав Стоянов оферират богата джаз стратегия през юли и август - изцяло гратис, на Лятната сцена в Борисовата градина. За 14-а поредна година ОКИ " Дом на културата " Средец " кани столичани и посетители на София да се потопят в океана на музиката с поредицата от седем феноменални концерта, научи ДУМА от Антоанета Титянова. 
" Остров на музиката " стартира като място за дебюти на млади актьори, с цел да се трансформира в одобрена сцена за обичани създатели и групи от България и други страни, като място за реализация на нови авторски задължения, креативен планове и албуми. И това лято Домът на културата " Средец " е поканил потвърдени експерти в другите стилове и жанрове музикални изкуства, които обогатяват културния календар на Столичната община и живота на столичани.
Концертите се организират всяка сряда от 5 юли до 16 август на Лятната сцена в Борисовата градина, а при неприятни метеорологични условия - в столичното Ларго, с начало през юли 19,30 ч., а през август - 19 ч. Входът, както постоянно, е свободен.
" Остров на музиката " се провежда с поддръжката на Министерството на културата и с медийното партньорство на Джаз FM радио, което записва и излъчва всички концерти.>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР