Джайлс КоренСатирикът Джайлс Корен, под формата на шега, изброява предимствата,

...
Джайлс КоренСатирикът Джайлс Корен, под формата на шега, изброява предимствата,
Коментари Харесай

Ние не можем да победим руснаците, затова да се присъединим към тях

 Джайлс Корен Джайлс Корен
Сатирикът Джайлс Корен , под формата на смешка, изброява преимуществата, които страната му ще получи, в случай че се обединени с Русия.

Тъй като връзките с Русия не престават да се утежняват, започнах да мисля, че ние вършим нещата неправилно. Всичките тези безсилни озъбвания, това неуместно демократично пренебрежение в пресата, това “Путин е като Хитлер ”, това истерично “Помощ, помощ, това е Третата международна война ” или нелепостите в обществените медии демонстрират каква армагедонска тресчица е обхванала нашата хилядолетна общественост и тези жалки, подкрепящи ни единствено на думи, съдружници в бъдещата битка, са единствено загуба на време, а дипломатическите старания са надалеч отвън опциите на настоящето държавно управление и това е една пропусната опция.
Ако помислите малко за същинската опция, в случай че скъсате с цялото факсимиле, с шовинизма и с нервността, скоро ще разберете, че отдръпването от Русия в този сериозен миг за европейската история,не е това, което би трябвало да създадем. Ние би трябвало да се сближим с нея.

Вижте, Брекзит си е Брекзит. Изоставихме най-големия търговски блок в света и всеки в този момент споделя, че идва краят на света. Е, няма да е по този начин, в случай че се присъединим към различен, като Руската федерация. В навечерието на референдума, мераклиите за овакантяване допускаха, че новите покупко-продажби с Америка ще са отговора на нашите бъдещи търговски потребности. Но това е малко неизгодно за Тръмп, тъй че е време да погледнем на изток.
 14-4  14-1
Владимир Путин е жаден за нови територии. Минаха четири години, откогато анексира Крим и никой не му попречи за това. Сега е времето да го поканим да анексира и нас и ще получим подтик за още по-близък обществен и политически съюз. Всички знаем до какво ще ни докара “анексията ”. Спомняте ли си аншлуса? Ако в този момент приемем анексирането, то до Коледа можем да се надяваме, че ще сме изцяло включени в славния 1000-годишен Райх на Негово Величество Владимир Владимирович Путин.

Просто си помислете за изгодите от цялостната интеграция с огромна Русия. Първо, в случай че го създадем доста бързо, ще получим международна купа. Не единствено, че няма да бойкотираме шампионата в Русия през 2018 година, а ще играем вкъщи! А всички знаем какво се случва, когато имаме преимуществото на хазаин. Ще повторим триумфа от 1966 година. И идващия път, когато госпожа Меркел, апологетът на лъжливата нереалност Европейски Съюз, се оплаква от нашите криви банани, ние ще й запеем “Две Световни войни и две Световни купи! Да Да! Да Да! ”, макар, че това “Да ” евентуално е на съветски език.

Ще имаме още доста огромни изгоди от това. Като руснаци ние още веднъж ще се скитаме по улиците на Челси, Белгревия и Мейфеър, знаейки, че красивите къщи в тези квартали са благосъстоятелност на хора като нас. Така би трябвало да бъде. Не че те в действителност живеят в тях, несъмнено. Но кой го е грижа? Поне не са чужденци.
След това, несъмнено, като руснаци още веднъж ще изпращаме децата си във всички хубави учебни заведения. Не е нужно да са Итън и Уестминстър, защото половината от учениците ще са с имена на кирилица. Те отново ще идват с лимузини с водач и ще отхвърлят да играят крикет. Ще се радваме, в случай че още веднъж децата ни са в тези антични институции, дружно с работливите дребни сънародници.

Трябва да мислим за сигурността на нашите дребни принцове и принцеси. С тези безкрайни съкращения на военния бюджет, обаче се безпокоя, че към този момент не можем да се пазиме. Като част от съветската войска, ще скочим от девето на второ място в класацията за най-силната войска в света, с войската ни от 147 000 ще стане съвсем един милион бойци. От 407 танка до 15 398! Ние ще бъдем неудържими и това ще бъде доста потребно, в случай че американците нахлуят.

Толкова доста други проблеми ще бъдат решени с един удар. Всеки лоен предприемач, настояващ да се намеси в политиката, като Ричард Брансън, да речем, можем просто безшумно да го приспим в друга страна. В случая с Брансън аз даже непринудено ще се включа в удара с отровния чадър. Що се отнася до амбициозните политици в заточение, като да вземем за пример, Дейвид Милибанд, е добре, ще му помогнем с еднократно поднесено суши с полоний и по този начин ще решим този дребен проблем.

Ако станем руснаци, още веднъж ще притежаваме личните си футболни клубове. А с футбола, който се прибира у дома, какъв брой хубаво ще е да гледаме такива здания като крилото на Блаватник в Тейт или школата на Блаватник в Оксфорд, без да се тормозим, че парите за тях са от някакъв шарлатанин, приватизирал петролна компания и по-късно отначало я продал на държавното управление за десетки милиарди. Най-малкото тъй като това е нашият шарлатанин.

А цялото това нещо с #MeToo не отиде ли прекомерно надалеч? Балансът се наклони окончателно към дамите до степен, че към този момент не можем да се забавляваме. Е, не се тормозете, в Русия мъжете са към момента мъже. И да си призная, това към момента не е наранило никой.

Не ви ли омръзна с всичките тези нелепости за “транс ” и “недвоичен ”? След това ще се радвате, като минем към съветското законодателство, където няма място за гей агитация и санкции за хомофобия и трансфобия. Ще са щастливи времена! Затова ще преименуваме Gay Times, с цел да няма гейове в него.

Ще бъде ужасно. Представете си: Толстой и Дикенс един до различен на рафта като литературни сътрудници. Няма да се притеснявате дали сте избрали верния снабдител на газ или електрическа енергия, тъй като даже единствено да си помислите за смяна, и гангстерът, който ги има, ще ви простреля. Помислете за младите. Те ще бъдат над Луната от кеф, че всички сме руснаци. Джеръми Корбин и той ще е благополучен, към този момент има шапка, видях го по Би Би Си. А в случай че Джеръми е благополучен, и децата ще са щастливи.

В политиката съветското усвояване ще има най-осезаем позитивен резултат върху всички. Знаете за всички тези непредсказуеми изборни резултати, с които ни досаждаха неотдавна? Е, сигурно няма да имаме повече такива.

(Превод за “Труд ” Павел Павлов, от https://www.thetimes.co.uk/)
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР