Джътин Бийбър предизвика Том Круз...на бой и то в клетка.

...
Джътин Бийбър предизвика Том Круз...на бой и то в клетка.
Коментари Харесай

Защо Джъстин Бийбър предизвика Том Круз на бой

Джътин Бийбър провокира Том Круз ...на пердах и то в клетка. Причината за постъпката на Бийбър не е ясна, само че съгласно обявата на канадския реализатор в Twitter, той има предпочитание да премери силите си с артиста на UFC (Ultimate Fighting Championship) кръга.

Бийбър пусна послание към Том Круз със следния текст: " Искам да предизвикам Том Круз на дуел. Том, в случай че не приемеш тази борба, значи си уплашен и в никакъв случай няма да го преживееш. Кой желае да поеме организацията ? "

Бийбър не пропусна да означи в обявата си и президента на UFC - Дана Уайт, с което явно го моли да уреди дуела.

I wanna challenge Tom Cruise to fight in the octagon. Tom if you dont take this fight your scared and you will never live it down. Who is willing to put on the fight? @danawhite?
— Justin Bieber (@justinbieber) 10 юни 2019 година
Съобщението стана причина за доста мнения, сред които даже и тези на Конър Макгрегър . Той написа, че в случай че Том Круз е задоволително мъж, то даже неговата компания би трябвало да бъде хазаин на срещата. Ирландският войник предложи идващият дуел да е с Марк Уолбърг.
 Конър Макгрегър: Нурмагомедов бяга от реванша
Конър Макгрегър: Нурмагомедов бяга от реванша

Ирландецът се счита за победител в мелето от предходната година

Все още няма формален отговор от страна на Том Круз, само че поради обстоятелството, че самичък извършва рисковите каскади във филмите си, за Бийбър най-безопасно ще е да не се съгласява.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР