Джъстин Тимбърлейк продава имението си в Нешвил. То е предложено

...
Джъстин Тимбърлейк продава имението си в Нешвил. То е предложено
Коментари Харесай

Джъстин Тимбърлейк продава имението си

Джъстин Тимбърлейк продава имението си в Нешвил. То е препоръчано за 8 млн. $ и се намира на няколко часа от родния му Мемфис, осведоми Daily Mail.

Според изданието, новият притежател ще се радва на известни съседи, защото в региона къщи имат Никол Кидман, Кийт Ърбан и Фейт Хил.

На този стадий не е ясно какво е предиздвикало Тимбърлейк да пусне парцела на пазара и дали той и брачната половинка му - актрисата Джесика Бийл, търсят нов в родния му щат.

Това не е и първия път, в който Джей Ти се разделя с къща. Двамата с жена му са известни и с това, че избират да отглеждат децата си надалеч от светлините на прожекторите. " И двамата избират живота в провинцията. Това е отлично, тъй като имат толкоз доста пространство и независимост ", споделя непосредствен до фамилията пред таблоида.

Продажбата на парцела се случва малко откакто Джъстин бе задържан след шофиране в нетрезво положение, написа dir.bg. 

Припомняме, че наскоро в Ню Йорк артистът наруши разпоредбите на пътя и мина през знак стоп без да спре, което даде още една причина за задържането му. На този стадий са му повдигнати две обвинявания - за прекосяване през знак стоп и неспазване на лентата за придвижване и едно обвиняване за приложимост на алкохол и шофиране по-късно.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР