Джъстин МакКейб е героинята на една вдъхновяваща история. Когато е

...
Джъстин МакКейб е героинята на една вдъхновяваща история. Когато е
Коментари Харесай

Промяната е неузнаваема. Тази жена тежала 141 кг, а след година – вече 57 кг. Ето как го направи

Джъстин МакКейб е героинята на една вдъхновяваща история. Когато е била на 31 години, тя е тежала цели 141 кг! Причините за качване на ненужно тегло били няколко трагични събития в живота ѝ. Първо майката ѝ умряла, а година по-късно брачният партньор ѝ се самоубива. Джъстин намерила разтуха в храната и бързо натрупва ненужно тегло. Тогава обаче се случва нещо необикновено!

Мотивация за намаляване
Тя решила да отслабне и да стартира нов живот. Нежеланите килограми освен я карали да се усеща зле и подкопавали самочувствието ѝ, само че и вредели на здравето ѝ. Джъстин обаче се взела в ръце и не се отказала, както мнозина биха създали на нейно място. Тя почнала доста строга диета и тръгнала на фитнес.

Мотивацията за отслабването била елементарна: тя желала да живее, а освен да съществува. Джъстин също мечтаела посредством тренировки да победи депресията.

Снимките „ преди и след ”, които предлагаме на вашето внимание, също помогнали на Джъстин да не се отхвърля! Тя заснемала постепенната си промяна в Instagram и това се трансформира в прелестна мотивация. Момичето било подкрепено и от онлайн треньор, който постоянно е бил на линия, когато тя се нуждаела от него.

Така Джъстин свалила 57 кг за една година! „ Разбрах, че в случай че желая да продължа да пребивавам без обичания си брачен партньор и майка, би трябвало да се сблъскам със страховете си. Всичко, с цел да пребивавам живот, с който те биха се гордели с мен. “, споделя тя..

Това видео демонстрира какъв брой се е трансформирало тялото на дамата през годината… Невъзможното е допустимо.

Инфо: zdrave.to

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР