Джъстин Бийбър и Крис Дженър бяха сред звездите, които се

...
Джъстин Бийбър и Крис Дженър бяха сред звездите, които се
Коментари Харесай

Джъстин, Хейли Бийбър и Крис Дженър на бляскава сватба в Бевърли Хилс

Джъстин Бийбър и Крис Дженър бяха измежду звездите, които се подредиха в неделя, с цел да отпразнуват сватбата на Стефани Шепърд и Лари Джаксън в Бевърли Хилс.

Justin Bieber, Hailey Bieber and Kris Jenner join stars at wedding of Kim Kardashian's ex-assistant
— Daily Mail Online (@MailOnline)
Шепърд е някогашната асистентка на дъщерята на Дженър - Ким Кардашиян, и макар че двете имаха къса омраза, откакто Шепърд беше уволнена като действен шеф на компанията на Кардашиян „ KKW “, Шепърд и кланът Кардашиян-Дженър от дълго време са се помирили.

Джъстин - към който се причисли брачната половинка му Хейли Бийбър - и Крис предложиха конкурентни стилове за сватбената гала. 

Джъстин стоеше настрана от тълпата, събрала се пред заведението, а брачната половинка му Хейли Бийбър можеше да бъде забелязана, до момента в който разговаряше с Малика и Хадиджа Хакк, които са положителни приятелки на семейство Кардашиян-Дженър, и по-специално с Клои Кардашиян.

Хейли изглеждаше зашеметяващо в бяла рокля с дълъг ръкав и дизайн без тил, която разкриваше стегнатата ѝ фигура.

Крис блестеше в черна рокля с дълъг ръкав и надълбоко деколте, което разкриваше огромно деколтета. Тя добави завладяващ щрих с черни ръкавици и черни токчета.

Звездата от " Кардашиян " добави визията си с големи кръгли обеци, наподобяващи диаманти, и носеше грациозен черен колан.  Крис беше видяна да идва с колегата си Кори Гембъл.

Justin Bieber goes casual while Hailey Bieber and Kris Jenner look glamorous as they join stars at wedding of Kim Kardashian's ex-assistant Stephanie Shepherd and Larry Jackson
via
— Debbie Nichols (@canuckab)
Сред тълпата бяха и други две приятелки на Кардашиян - Малика и Хадиджа Хаккъ. 
Сестрите се допълваха напълно в черно, като Малика носеше дълга черна прилепнала по фигурата рокля, която стигаше до земята, а Кадиджа носеше по-къса черна рокля с пера в края на полата, която разкриваше черните ѝ токчета.

Младоженецът Джаксън евентуално е имал доста другари от музикалната промишленост, които са участвали на сватбата, а измежду тях беше и именитият продуцент Клайв Дейвис.

91-годишният изпълнителен шеф, който се разкри като бисексуален в записките си от 2013 година, беше видян да се насочва към мястото на събитието ръка за ръка с интериорния дизайнер Грег Шрайфър.

Дейвис носеше типичен черен костюм с вратовръзка на червено-бяло райе, до момента в който Шрайфър беше облечен в черен кадифен смокинг.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР