ДЖЪРСИ СИТИ, Ню Джърси -- След близо две десетилетия извън

...
ДЖЪРСИ СИТИ, Ню Джърси -- След близо две десетилетия извън
Коментари Харесай

Бившият губернатор на Ню Джърси Джим МакГрийви се кандидатира за кмет на Джърси Сити

ДЖЪРСИ СИТИ, Ню Джърси -- След близо две десетилетия отвън светлината на политическите прожектори, някогашният губернатор на Ню Джърси Джим МакГрийви се връща и се кандидатира за кмет на Джърси Сити.

Макгрийви, заобиколен от доста членове на демократичната политическа машина на щата, публично разгласи акцията си в локален ресторант в четвъртък.

„ Работил съм отвън държавното управление и вътре в държавното управление. Моето заричане, моят ангажимент през днешния ден е да работя допустимо най-усърдно, с цел да направя Джърси Сити допустимо най-хубавото за всяка общественост, за всеки квартал и всяко семейство “, сподели Макгрийви.

го принуди да подаде оставка.

„ Моята истина е, че аз съм гей американец “, сподели Макгрийви в този ден през 2004 г. 

Този исторически миг, който притегли вниманието на цялата страна, в този момент е част от предизборния видеоклип на Макгрийви, където е забелязан да слуша и да обмисля сред клиповете на своята оставка.

„ Тези избори не са за през вчерашния ден. Става въпрос за нашето на следващия ден. И почтено казано, правил съм неточности в личния си живот, за които съм се извинил и признавам “, сподели Макгрийви, 66. 

< p> Клипът на акцията също включва дъщерята на Макгрийви и някогашни пандизчии, на които е оказал помощ като част от стратегия за наново влизане в пандиза.

Макгрийви сподели, че неговите и техните битки са го създали още по-състрадателен.

„ Бях там, когато хората умираха от свръхдоза. Вие не вършиме това като губернатор, просто не го вършиме “, сподели Макгрийви.

Настоящият кмет на Джърси Сити Стивън Фулоп сподели, че се кандидатира за губернатор.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР