Джарел Милър отказва да се изправи срещу Кубрат Пулев в

...
Джарел Милър отказва да се изправи срещу Кубрат Пулев в
Коментари Харесай

Милър не иска да се боксира с Кобрата в София

Джарел Милър отхвърля да се изправи против Кубрат Пулев в София. Това разкри промоутърът на американския боксьор Дмитри Салита пред " Скай Спортс ". Двамата би трябвало да се срещнат в елиминационен дуел за купата на Международната боксова федерация в тежка категория. Промоутърът на срещата Ивайло Гоцев към този момент даже разгласи дата и място на дуела - 1 септември в " Арена Армеец ", съобщи sportal.bg.

" Джарел е заинтересуван от мач с Пулев, само че не и в София - изясни Салита. - Все още водим договаряния. Джарел желае значими мачове. Иска да се бие с най-хубавите в света, а кариерата му да прогресира. В резултат на успеха от последния мач, той към този момент е формален кандидат за купата на Световната боксова асоциация и ще изчака спечелилия от Мануел Чар и Фрес Окендо. Освен това имаше диалози Милър да се бие с Антъни Джошуа при дебюта на англичанина в Съединени американски щати. "

До 11 юли Милър би трябвало да разгласи дали приема оферти му контракт за мач против Пулев или отхвърля. В подобен случай Кобрата най-вероятно ще стартира договаряния с Хюи Фюри.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР