Джаред Лето, който спечели Оскар за най-добра поддържаща мъжка роля

...
Джаред Лето, който спечели Оскар за най-добра поддържаща мъжка роля
Коментари Харесай

Джаред Лето с фотобомба на Ан Хатауей, Оскари 2014

Джаред Лето, който завоюва Оскар за най-хубава поддържаща мъжка роля за присъединяване си във кино лентата Dallas Buyers Club, " атакува " актрисата Ан Хатауей, като осуети позирането й пред медиите.

 01

Ако има премия за фотобомба, то тази година тя отива у Джаред Лето.

Актьорът видя Хатауей, до момента в който тя е пред обективите на фотографите на Vanity Fair, предстоящото празненство след премиите на Академията и й лиши няколко фотоси...

 2

И по този начин, той се промъква зад нея и прави занимателна фотобомба...

 3

И след това още един път...

 4    5

И още един път...

 6    7

 8    9

 11    10

Малко преди този момент, по време на награждаването на артиста, момента е много по-сериозен. Когато Джаред Лето се приближи до подиума, с цел да одобри премията, той употребява времето си, с цел да поговори за някои въпроси, скъпи на сърцето му.

 12

Първо даде знак на респект към майка си:
" През 1971г., в Bossier, Луизиана имало момиче, тинейджър, което било бременно с второто си дете. Наложило й се да напусне учебно заведение, защото била самотна майка, само че някак си съумяла да направи по-добър живот за себе си и децата си. Тя насърчавала децата си да бъдат изобретателни, да работят интензивно и да се стремят да създадат нещо особено. Това момиче е майка ми и тя е тук довечера. А аз просто желая да кажа, че те обичам мамо. Благодаря ти, че ме научи да бленувам. "

Джаред Лето също благодари на сътрудниците си целия екип на Dallas Buyers Club, както и на брат си, преди още веднъж да премине към по-сериозна тематика.

" За всички мечтатели там по целия свят, които гледат довечера, и за хората от места като Украйна и Венесуела, желая да кажа,...ние сме тук....и за тези, които се борят....за да създадат фантазиите им да се случват, за тези, които живеят за опциите....Мислим на вас довечера....И за тези 36 милиона души, които са изгубили борбата против СПИН-а и на всички там, които в миналото са изпитвали чувство за неправда, довечера аз заставам тук пред света със себе си и за вас. Благодаря ви толкоз доста и лека нощ. "

 13

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР