Джаред Лето – мъжът, чието лице непременно трябва да запомните,

...
Джаред Лето – мъжът, чието лице непременно трябва да запомните,
Коментари Харесай

Жокерът на Джаред Лето | Еволюция на трансформацията, Джак Никълсън плаче тихо

 1

Джаред Лето – мъжът, чието лице безусловно би трябвало да запомните, тъй като всички други опознавателни знаци по него са нетрайни и подвеждащи. Така беше най-малко до момента. И във филмите му, и на музикалната сцена, и в живота. Трансформираща се личност, с неразпознаваем външен тип, постоянно абсурден, само че в никакъв случай отегчителен – съвсем като облика на транссексуалния си воин от кино лентата " Клубът на купувачите от Далас ", който му донесе " Златен Глобус ", " Оскар " и цялостен куп други награди. С новото си преобразяване обаче, Лето загуби даже най-характерното - лицето си.
Култовият комиксов воин – Жокера, завладява пространството на кино лентата " Suicide Squad " с безусловно революционен тип. Лентата е част от новата кино галактика на DC Comics, дружно с " Man of Steel " и също идния " Batman v. Superman: Dawn of Justice ". След като разгласява първата снимка на бъдещият изверг, въпросите към режисьора Дейвид Айър са повече, в сравнение с той може да отговори. И по този начин – всички се радват, че Джаред Лето най-накрая се подстрига, само че за какво има единствено една ръкавица? Колко постоянно той върви на ортодонт, че е по този начин зле със стоманените коронки, доста ли е проницателен надписът на гърдите му " Ха-ха-ха " в качеството си на татус и какъв брой бял грим ще е необходим всекидневно, с цел да се докарва в този тип от главата до петите? Всички почитатели се надяват, режисьорът Айър въпреки всичко ще вкара Жокера в ролята на рисков умопобъркан, а не в гост-звезда на американското хип-хоп дуо Insane Clown Posse.
Джак Никълсън, феноменалният остарял Жокер от " Батман " е изцяло унищожен от тая злощастна трансформация на своя персонаж. До сълзи...

JACK NICHOLSON REACTS TO THE NEW JOKER

***
До премиерата следващата година има много време, което надяваме се Джаред Лето ще посвети на нови образни резултати с външността си. Ето една къса разходка из " портретите " му за последните 15 години, през които той заложи повече на прическите, в сравнение с издадените сингли с групата си " 30 Seconds to Mars ".

 20    15    17

 18    26    22

 23    24    25

Източник: GQ Russia, youtube.com;
Снимки: GQ Russia, huffingtonpost.com, dailymail.co.uk, thehothits.com;

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР