Джаред Кенъниър и Шон Стрикланд оглавиха събитието UFC Vegas 66,

...
Джаред Кенъниър и Шон Стрикланд оглавиха събитието UFC Vegas 66,
Коментари Харесай

Кенъниър надви Стрикланд в скучна UFC битка за край на 2022-ра

Джаред Кенъниър и Шон Стрикланд оглавиха събитието UFC Vegas 66, което се организира неделя сутринта в Лас Вегас.

Битката в междинна категория сред двамата беше последната среща в UFC за към този момент миналата 2022 година. Феновете чакаха здрав и забавен дуел, само че нещата не се получиха тъкмо по този начин. Кенъниър и Стрикланд си спретнаха механически двубой, в който не желаеха да поемат доста опасности.

Джаред разчиташе на лоу кикове и удари в тялото, а Стрикланд на крошета в главата. Шон вкара два пъти повече удари в главата на Кенъниър, който от своя страна му вкара в пъти повече лоу кикове и удари в тялото. Срещата се организира напълно в стойка и нямаше доста изненади.

Кенъниър пресираше с една концепция повече, до момента в който Стрикланд предпочиташе да играе на контра. Срещата ще се запомни с няколко тежки крошета от двете страни, само че с нищо повече. В края на борбата Джаред пусна кръв от носа на Шон, след което борбата стигна до решение.

Съдиите бяха раздвоени в отсъждането си и дадоха успеха на Джаред с разделно решение - (49–46, 46–49, 49–46). Стрикланд не беше удовлетворен, само че той си е отговорен, че не потегли по-агресивно. С тази победа Джаред се връща към триумфите, а Стрикланд навлиза в серия от 2 загуби.

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР