Джанет Джаксън, 57, прегърна спретната си страна със стилна Queen

...
Джанет Джаксън, 57, прегърна спретната си страна със стилна Queen
Коментари Харесай

Джанет Джаксън, 57, е преппи шик, облечена в втален гащеризон, докато стилната кралица Латифа, 53, се възхищава в драматично палто на осеяното със звезди шоу на Thom Browne в Ню Йорк

Джанет Джаксън, 57, прегърна спретната си страна със стилна Queen Latifah. 53, до момента в който участваха на изпълненото със звезди шоу на Thom Browne по време на седмицата на модата в Ню Йорк в сряда

Тя елементарно наметна дълго бяло палто върху раменете си, което съдържаше черна обшивка, с цел да съвпадне с монохроматичната цветова скица на цялостната визия.

Кичурите на Джанет бяха разграничени по средата и прибрани обратно в две обособени опашки, разкриващи чифт огромни обеци със златни обръчи.

Изпълнителката носеше огромна черна чанта в ръката си, направена от туид, с цел да побере няколко неща, от които се нуждаеше по време на празненствата.

Певицата добави пласт серпантина към миглите си, както и топъл руж, с цел да подчертае по-добре скулите си за своя грим. Джаксън също по този начин добави бляскав, нюд цвят за завършващ щрих.

Тя...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР