Джан Махмуд е биячът на непълнолетния младеж Иво Бонев. Той

...
Джан Махмуд е биячът на непълнолетния младеж Иво Бонев. Той
Коментари Харесай

Смляха бияча на момчето в Русе

Джан Махмуд е биячът на малолетния юноша Иво Бонев. Той се опита да се извини в обществената мрежа, само че беше " надробен " от коментиращите под поста му. 

С негово присъединяване бяха публикувани фрагменти на побой в обществените мрежи.  Видеото е снимано в заведение в Русе през април месец, само че е оповестено едвам в този момент. На него се вижда как  Джан Махмуд бие и унижава малолетния юноша Иво Бонев. На фрагментите, снимани от трети човек, се вижда по какъв начин нападателят бие момчето, което в този миг не демонстрира експанзия към него, съобщи Актуално.

Той го кара да му целува краката:



След като клипът набра известност в интернет и над 100 души излязоха на митинг в поддръжка на битото момче, самият Джан разгласява опрощение.

„ Относно клипа, който беше оповестен през днешния ден с мое присъединяване, апелирам за амнистия пострадалия, покайвам се за простотията, която направих в миг на яд, което не ме оневинява. Съжалявам за постъпката си, разочаровах доста хора, още един път се оправдавам на (Иво Бонев), на хората към него и неговото семейство за психическите контузии, които съм им нанесъл, още един път скърбя. Иво Бонев скърбя за всичко. Готов съм обществено да се извиня на всички наранени от постъпката ми. В момента съм деен състезател и уроних престижа на всички спортисти с тази моя постъпка с което още един път желая да се извиня на всички хора занимаващи се със спорт. Клипът е сниман АПРИЛ месец в русенско заведение в което бях постоянен клиент, само че в никакъв случай не съм работил там. Още един път най-искрено се оправдавам за грешката, която позволих! “, написа Джан в персоналния си профил във Facebook.

Под поста му валят гневни мнения:

Ония от горната страна гледа братле

Първо да те вкарам тебе в тоалетната и по-късно ще имаш право на опрощение.

За страдание доста момчета се държат по този метод, а това е симптом на липса на разсъдък и разсъдък. Помисли отсега нататък, какъв искаш да бъдеш - образован младеж или нискочело животно. И не гледай нафуканите ти приятелчета какво вършат, те не трябва да са твой образец. Дано се промениш.

Това е подигравка и оскърбление в случай,че момчето не ти отвърна.Всичко си има граници!!!Грозна работа

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР