Джампиеро Вентура заяви, че е един от най-добритр треньори на

...
Джампиеро Вентура заяви, че е един от най-добритр треньори на
Коментари Харесай

Вентура: Аз съм един от най-добрите треньори на Италия за последните 40 години

Джампиеро Вентура съобщи, че е един от най-добритр треньори на Италия за последните 40 години. Той подчертава на това, че под неговото управление „ скуадра адзура “ е позволила единствено две провали.

Вентура още веднъж отхвърли да даде изясненост по отношение на своето бъдеще.

Той изрично отхвърли да подаде оставка.

Вентура отбрани своето показване отпред на отбора, макар че под негово управление Италия записа една от най-срамните страници в историята си и не се класира за финалите на Световното състезание в Русия.

Италия загуби баража с Швеция с общ резултат 0:1 и по този метод за едвам повторно няма да играе на Мондиал, откакто пропусна и шампионата през 1958-ма година. Вентура обаче към момента не е подал своята оставка, като на конференция през днешния ден отбрани представянето си.

"Вече се извиних на италианците за този резултат. Ужасно е да видиш Световно състезание без Италия, само че към този момент не мога да направя нищо ", показа Вентура.

Той не се съгласи с мнението на кореспондент, че Италия е играла "много неприятно " в последните две години.

Няколко аргументи да гледаме Мондиал без Италия

"Не мисля по този начин, тъй като статистически моят престой е един от най-хубавите в последните 40 години. Загубих единствено два мача за две години ", сподели Вентура, който в действителност има три провали отпред на тима - от Франция в контрола, от Испания в квалификациите и от Швеция в баража.

Вентура се репчил още в Солна, плашил с оставка

69-годишният експерт записа 9 победи и 4 равенства в другите си мачове с Италия.

Наследниците на Вентура на напред във времето

"Оставка? Не знам, първо би трябвало да премисля хиляди неща. Все още не съм приказвал с президента. Това не зависи от мен. В момента не мога да отговоря на този въпрос ", сподели още Вентура.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР