Джамал Хил е новият шампион в полутежка категория на UFC.Хил

...
Джамал Хил е новият шампион в полутежка категория на UFC.Хил
Коментари Харесай

Джамал Хил срази Гловър Тейшейра и стана шампион на UFC

Джамал Хил е новият първенец в полутежка категория на UFC.

Хил се изправи против легендата Гловър Тейшейра в пердах за вакантната купа в полутежка категория. Битката им оглави събитието UFC 283, което се провед в Рио де Жанейро (Бразилия). 

Представянето на Джамал Хил изненада доста хора и им сподели, че той несъмнено не е инцидентен войник.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Джамал Хил съумя да изненада и Тейшейра, като спря съвсем всички негови опити за срутване. Хил господства във всеки рунд от борбата. Той вкара в пъти повече обилни удари и хвърли огромен пердах на Гловър, който не се предаваше. На няколко пъти Хил нарани съществено Тейшейра, само че ветерантът продължи да се бие.

Няколко пъти Тейшейра придвижи борбата на земята, само че Джамал се отбрани съответно. Защитата от събаряния, както и играта на земя от страна на Хил беше на високо равнище. Гловър пое брутално доста вреди в борбата и в последния рунд доктор трябваше да го прегледа, тъй като очите му бяха много подути.

Гловър смъкна Хил на земята в последния рунд, само че не реализира нищо с това. Джамал обърна нещата и зае доминантна позиция върху Тейшейра. Така борбата им стигна до решението на съдиите, което беше доминантно в интерес на по-младият войник - (50–44, 50–44, 50–44).

Джамал става първенец и записва 4-та поредна победа. Тейшейра от своя страна навлезе в серия от 2 следващи загуби и показа, че ще се отдръпна от ММА.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР