Джакпотът в играта 6 от 49 не познава прегради и

...
Джакпотът в играта 6 от 49 не познава прегради и
Коментари Харесай

Джакпотът не познава прегради в предстоящия тираж на Спорт Тото

Джакпотът в играта " 6 от 49 " не познава загради и уверено се устреми към сумата от 4 750 000 лв.. Дали ще бъде извоюван в неделя или ще продължи да пораства, зависи единствено от шанса на участниците в играта. Не бива да бъде подценяван и най-хубавият му другар джакпотът в играта " Тото 2 - Зодиак ". Печалби до 3 000 000 лв. чакат да бъдат сграбчени от късметлиите, които заложат на композиция от пет цифри и една зодия. Играта " 6 от 42 " продължава да предизвика апетитите за крупни облаги с планиран джакпот от 500 000 лв..

" Тото Джокер " също има с какво да се похвали, в предишния тираж двама късметлии сграбчиха
джакпота и прибавиха към персоналните си спестявания сумите от 41 400 лв.. Минималният залог за играта е скромните 30 стотинки, а за тиражът в неделя джакпотът се чака да доближи солидната сума от 50 000 лв..

Равносметката за идния тираж номер 92, който ще бъде извършен на 15 ноември е следната:
джакпотите за всички игри на Тото 2 се чака да натрупат сумата от 8 500 000 лв.. Който желае, може да се опитва да сюрпризира банковата си сметка с милионерски облаги. Участието е елементарно, а залозите са извънредно налични.

Желаещите да завоюват, не трябва да не помнят, че имат опция да залагат и онлайн на уеб страницата www.toto.bg. В предишния тираж, късметлия заложил онлайн, завоюва нов автомобил, а тази опция още веднъж ще бъде дейна на 22 ноември в тираж номер 94, когато един участник в играта " 6 от 49 " ще завоюва тъкмо преди празниците нова кола от тотото.

Тази неделя ще започва и промоционалната акция " Празнични шансове ". В нея вземат участие записаните талони за моментните лотарийни игри " Баница с шансове " и " Зимна приказка ". Печалбите са ваучери за спортни артикули, ваучери за отмора и 43 инчови тв приемници и ще бъдат теглени всяка седмица от 29 ноември до 31 декември.

Също в неделя, започва и акцията " Печалби плюс - втори късмет за всички ", в която всяка неделя до 3 януари 2021 година ще бъдат теглени парични облаги до 3 000 лв.. За да се включите в нея е задоволително да регистрирате своите непечеливши талони от моментните лотарийни игри.

Залози за 92-рия тираж могат да бъдат направени най-късно до 18:15 часа на 15 ноември онлайн на или в тото пунктовете.

* материалът е възложен от Спорт Тото

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР