Джакпотът Powerball набъбна до приблизително 1,55 милиарда долара за тегленето

...
Джакпотът Powerball набъбна до приблизително 1,55 милиарда долара за тегленето
Коментари Харесай

$1,55 милиарда Powerball Джакпот може да се грабне в тегленето в понеделник вечер

Джакпотът Powerball набъбна до почти 1,55 милиарда $ за тегленето в понеделник вечер след седмици без победител в огромната премия.

Новата голяма премия, която ще бъде разиграна в понеделник, се подрежда като третият по величина джакпот на Powerball и четвъртият по величина измежду джакпотите на лотарията в Съединени американски щати, съгласно уеб страницата на Powerball.

Ако благополучен състезател съвпадне с всичките шест цифри, с цел да завоюва джакпота, той ще има избор сред ануитизирана премия на стойност към 1,55 милиарда $ или еднократно заплащане на стойност 679,8 милиона $ – и двете преди налози, сподели Powerball.

Голямата премия набъбна в събота, откакто нито един билет не съответства с всичките шест изтеглени цифри, 47, 54, 57, 60, 65 и алената Powerball 19.

Не е имало спечелили в джакпота Powerball от 19 юли, когато един билет, продаден в Калифорния, завоюва огромната премия на стойност 1,08 милиарда $.

Билетите за Powerball и Mega Millions се продават в Foremost Liquor Store в неделя, 1 октомври 2023 година, в Южна Пасадена, Калифорния. Лото билети за Powerball и Mega Millions се продават в Foremost Liquor Store в неделя, 1 октомври 2023 година, в Южна Пасадена, Калифорния. Франсин Ор/Лос Анджелис Таймс/Гети изображения

Предстоящото изтегляне ще бъде 35-то в тази серия от джакпоти. Това е първият път в историята на Powerball, че поредни цикли са генерирали огромни награди от милиарди долари, сподели Powerball в известие за вести.

Въпреки че никой не завоюва джакпота по време на последния тираж в събота, въпреки всичко имаше някои огромни облаги.

Десет билета отговаряха на пет цифри, с цел да завоюват награди от $1 милион в Калифорния, Канзас, Луизиана, Масачузетс, Мичиган, Охайо, Тексас и Уисконсин.

Други два билета, продадени в Айова и Мейн, съответстваха с всичките пет бели топки и завоюваха по 2 милиона $ всеки, тъй като притежателите им задействаха множител за „ мощна игра “, сподели Powerball.

Като цяло възможностите за продобиване на премия са 1 към 24,9. Но възможностите за продобиване на джакпота са доста по-малки, 1 към 292,2 милиона, споделя Powerball.

Най-големият Powerball Jackpot, извоюван в миналото, беше премия от 2,04 милиарда $ от ноември 2022 година, последван от джакпот от 1,586 милиарда $, извоюван през януари 2016 година


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР