Джаки Кенеди знаела за изневерите на мъжа си, но прощавала.

...
Джаки Кенеди знаела за изневерите на мъжа си, но прощавала.
Коментари Харесай

Мазохизъм или любов: Защо Джаки е прощавала изневерите на Джон Кенеди?

Джаки Кенеди знаела за изневерите на мъжа си, само че прощавала.

Въпреки че Жаклин Кенеди, по-известна като Джаки, си отиде от този свят преди повече от 20 години, животът й към момента вълнува хората, изключително за връзката й с нейният брачен партньор - 35-ия президент на Съединени американски щати Джон Кенеди

Не е загадка, че Джон Кенеди не е бил образцов фамилен мъж – приписват му се голям брой любовни връзки, в това число с Мерилин Монро.

Възниква въпросът: Жаклин знаела ли е за изневерите на мъжа си?

Журналистката Лиз Смит, която е създател на няколко публикации за една от хипотетичните любовници на Кенеди Джудит Екснър, знае отговора. Лиз разговаряла с другари на Жаклин, които разказват отношението й към изневерите на брачна половинка й.

„ Нейните другари Труман Капоти и Гор Видал ми споделяха, че е знаела за Джудит Екснън и други дами и с интерес е чела моите истории за Екснър... “

Според една от най-близките й приятелки, прощавала тези лудории и повода била освен прагматизмът, само че също по този начин и в мощната обич, която, все пак, свързвала съпрузите.
 Жаклин и Джон Кенеди Двамата се обичали и връзката им е била специфична. Джаки не се е опитвала да го промени.
Жаклин и Джон Кенеди се ожениха през 1953 година. На 22 ноември 1963 година Джон Кенеди, който по това време е президент на Съединени американски щати, бе убит от по време на публично посещаване в Далас, Тексас. Жаклин Кенеди умря на 19 май 1994 година.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР