ДЖАКАРТА, Индонезия (AP) — Индонезийският президент Джоко Видодо в сряда

...
ДЖАКАРТА, Индонезия (AP) — Индонезийският президент Джоко Видодо в сряда
Коментари Харесай

Вероятният следващ президент на Индонезия получи 4-звезден генерал въпреки връзките с предполагаеми нарушения на човешките права

ДЖАКАРТА, Индонезия (AP) — Индонезийският президент Джоко Видодо в сряда награди с почетен генералски чин с четири звезди министъра на защитата Прабово Субианто, някогашен почитан офицер от армията, който е обвързван с нарушавания на правата на индивида и който се очерта като явен победител на президентските избори на 14 февруари.

Видодо даде почетното покачване на 72-годишния Субианто пред висшия високопоставени военни и полицейски чиновници в Джакарта. Четиризвездният военачалник е второто най-високо военно звание в Индонезия, което нормално се носи от офицера, който управлява армията на страната.

„ Тази премия е форма на благодарност, както и удостоверение за цялостната отдаденост на хората, нация и страна “, сподели Видодо в сряда.

Вицепрезидентът на Subianto, Gibran Rakabuming Raka, е наследник на Widodo.

Субианто, който евентуално ще стане идващият водач на Индонезия, беше генерал-лейтенант и пълководец на армейските специфични елементи, известни като Копасус, които бях...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР