Джак Тейшейра, 21-годишен член на разузнавателното крило но Военновъздушните сили

...
Джак Тейшейра, 21-годишен член на разузнавателното крило но Военновъздушните сили
Коментари Харесай

Медии в САЩ: заподозреният за "теча на документи" е 21-годишен гвардеец

Джак Тейшейра, 21-годишен член на разследващото крило само че Военновъздушните сили на Националната армия на Масачузетс, е индивидът, който Съединените щати подозират за оповестения от " Ню Йорк таймс " провокирал разнопосочни реакции теч на " секретни документи " на Пентагона. Същото показва източнк на организация " Ройтерс ".

Това оповестяват редом разнообразни медии в Съединени американски щати. Името му се в " Ню Йорк таймс ", които първи оповестиха за документите. Телевизия Си Би Ес три длъжностни лица от американските управляващи.

Документите се трансфораха във водеща тематика в международните медии и съдържат хипотетични данни, свързани с проектите на Запада за помощ на армията на Украйна, както и друга деликатна информация, обвързвана с сътрудници на Съединени американски щати в Близкия изток и другаде по света.

Автентичността им по този начин и не е изцяло доказана, за част от тях има оценка, че съдържат подправена информация. Някои сътрудници на Съединени американски щати.

 " Изтеклите разследващи документи " – какво в действителност е това, какви са последствията

Часове по-рано история във " Вашингтон пост " дребна онлайн общественост в платформата " Дискорд ", където документите, наподобява, са били споделени.

Подозрението на проверяващите е, че Тейшейра е индивидът зад групата - Thug Shaker Central - където 20-30 души изразявали желанията си към оръжия, расистки смешки и видеоигри.

По-рано американският президент Джо Байдън, който е на посещаване в Ирландия, сподели, че управляващите работят за арестуването на обвинения. " Не се тормозя за теча ", сподели Байдън. " Притеснен съм, че въобще се случи. Но не ми е известно нещо от настоящите (данни) да има съществени последствия. "

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР