Джак Суини, на 19 години от Флорида, отхвърли предложението на

...
Джак Суини, на 19 години от Флорида, отхвърли предложението на
Коментари Харесай

19-годишен колежанин проследява самолета на Мъск

Джак Суини, на 19 години от Флорида, отхвърли предлагането на Илон Мъск за 5 000 $, с цел да изтрие акаунта си в Twitter, който следи частния аероплан на милиардера, предава БГНЕС.

ElonJet има над 150 000 почитатели и употребява бот, който Суини е създал, с цел да следи полетите на Мъск. След това каналът разгласява в Туитър информация за това по кое време и къде излетява или каца самолетът, както и за продължителността на всяко пътешестване.

Първокурсникът в лицей е създал към дузина други сметки с ботове за полети, които наблюдават пътуванията на високопоставени софтуерни титани, в това число Бил Гейтс и Джеф Безос.

Първоначалното непосредствено известие от Мъск е изпратено на 30 ноември, излиза наяве от протокола.

" Можеш ли да свалиш това? ", пита Мъск Суини. " Това е риск за сигурността. "

Главният изпълнителен шеф на Tesla и SpaceX в последна сметка предложил на младежа 5 000 $, с цел да му помогне да попречи на " луди хора " да наблюдават полетите му. Суини отвърна с искане за 50 000 $, като съобщи, че може да употребява парите за лицей и може би за Tesla (TSLA) Model 3.

" Не ми харесва концепцията да бъда убит от някой вманиачен ", сподели Мъск.

Последната замяна на известия е от сряда, 19 януари, когато Мъск сподели, че не се усеща вярно " да заплащам, с цел да затворя това ". CNN Business е прегледала известията.

" Варианти, разнообразни от заплащане, като стаж, биха създали свалянето му доста по-лесно ", отговори Суини. Мъск към момента не е дал отговор.

CNN потърси SpaceX за коментар.
Илон Мъск се подигра с Джо Байдън
Основателят на компанията " Tesla " Илон Мъск се опита да влезе в дискусия с президента на Съединени американски щати Джо Байдън в Twitter. Причината е обидата...
Прочети повече
Суини съобщи, че е почитател на SpaceX още от първото изстрелване на Falcon Heavy през 2018 година Баща му работи в самолетна компания, което подхранва интереса му към авиацията.

" 5 000 не са задоволителни за това, което спечелвам от информацията ", сподели Суини. " Това не компенсира нищо, като да вземем за пример фактора наслаждение ".

Суини въпреки всичко предложи на Мъск някои механически препоръки, като описа на милиардера за блокираща стратегия, която той може да употребява, с цел да противодейства на стратегиите за следене на полети.

" Изглежда, че той се е възползвал от този съвет ", сподели Суини и съобщи, че наподобява, че Мъск сега употребява блокиращата стратегия.

И по този начин, дали Суини към момента може да наблюдава полетите на Мъск макар блокиращата стратегия? " Мога ", сподели Суини. " Просто е малко по-сложно. "

Още от АМЕРИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР