Джак Сок продължава да изненадва мнозина на финалите на ATP

...
Джак Сок продължава да изненадва мнозина на финалите на ATP
Коментари Харесай

Сок се закани на Гришо: Бил съм го преди! Защо да не го бия и сега?

Джак Сок продължава да изненадва мнозина на финалите на ATP в Лондон. Американецът се класира за полуфиналите след победа над Александър Зверев и в събота ще спори с Григор Димитров за място на финала. 

Сок показва самочувствие, запитан дали може да стигне до купата. " Защо не? Играл съм с Григор няколко пъти. Той завоюва първия път, само че по-късно съумях да реализира някои победи против него, съобщи той. - Разбира се, мисля, че той е малко по-различен състезател от последния път, когато играхме. Той като че ли откри играта си, знае тъкмо какво желае да прави на корта. И си проличава през цялата година. Стига до решаващите етапи на шампионати съвсем всяка седмица, наложи се в топ 10, дори в топ 5, не съм сигурен. "

" Аз обаче играя с огромна убеденост след Париж. Спечелих някои мачове тук, класирах се за полуфиналите. Никога не знаеш какво ще се случи. Не мисля толкоз напред. Имам отлична статистика против Роджър, в случай че играя против него. Това ще помогне ", добави той, избухвайки в смях, защото няма извоюван сет в четирите мача против Федерер и загуби от него още веднъж единствено преди няколко дни в Лондон, написа " Спортал ".

Сок има три победи от четири мача против Григор Димитров. Единственият триумф на българина е през 2014 година в Стокхолм. Следват три загуби, а последната е този сезон в Индиън Уелс, където Джак печели след тайбрек в третия сет.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР