Джъд Лоу, който играе ролята на папа Пий XIII в

...
Джъд Лоу, който играе ролята на папа Пий XIII в
Коментари Харесай

Джъд Лоу завидял на костюма на Джон Малкович в „Новият папа“

Джъд Лоу, който играе ролята на папа Пий XIII в сериала на „ Скай Атлантик “ – призна, че необикновено завиждал на костюма на Джон Малкович при фотосите на шоуто.

В изявление за „ Контактмюзик ” Джъд сподели: „ Няма съревнование сред Джон и мен, единствено малко злоба към костюма му. Когато в седми епизод излизам с цивилни облекла, съжалих за расото ”.

Героят на Джъд е оставен в кома, откакто получава срив в предходната серия “Младият папа ” и неговият воин е сменен като глава на католическата черква от Йоан Павел III, изигран от Малкович

47-годишният артист също се пошегува, че неговата част е “лесна ”, защото героят му прекарва огромна част от сериала в кома.

Той изясни: „ Нямам доста реплики през по-голямата част от поредицата. Аз просто лежа в болнично легло. Беше елементарно. ”

Междувременно Джъд Лоу показа, че избира да играе в театъра, а не в телевизионни продукции.

Актьорът изясни: „ Когато играеш в театъра персонаж месеци наред, започваш да откриваш нови гледни точки ”.

Лоу също по този начин твърди, че да изиграе папата е било по-лесно, в сравнение с си е представял, и допуска, че има прилики сред католицизма и театъра.

Той сподели: „ Това, което научих повече беше по отношение на театралността на католицизма. Почувствах много роднинство с него, тъй като израснах в театъра. Никога не съм виждал тези паралели и внезапно ми се стори явно. Това е все едно да правиш представления ”. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР