DJ Мартен Роберто не е пуснал в зала Арена 8888

...
DJ Мартен Роберто не е пуснал в зала Арена 8888
Коментари Харесай

DJ Мартен: Не пуснах Луда по тебе, защото знаех, че Камелия лично ще изненада Ноле

DJ Мартен Роберто не е пуснал в зала " Арена 8888 София " мечтаното от Новак Джокович парче " Луда по тебе ", тъй като знаел, че уредниците готвят изненада на сърбина и на афтър празненството Камелия персонално щяла да му извърши шлагера си. Това разкри известният диджей в изявление по Би Ти Ви.

" Проблем няма никакъв и всички са щастливи от това, което се случи. Ще стартира с това, че съм извънредно огромен почитател на Новак Джокович от доста години. Следя това, което прави, аз самият съм бил тенисист, този спорт е в моята кръв. Той е исполин постигнал е това, което никой различен не е реализирал. Фен съм и на Григор Димитров, който е необикновен спортист. С това, което е направил и е популяризирал България, е именито и велико ", сподели DJ Мартен.

" За мен беше невероятна чест, че ме поканиха да вземам участие в това събитие, още преди месеци. Започнах да се приготвям с екипа, който приготвя събитието. Имах събитие с Григор Димитров, на което пусках джаз, хората бяха доста щастливи и заради тази причина ме поканиха да пущам и на спортното събитие. Тогава започнах да се приготвям ", продължи с обясненията музикалният редактор в Радио " София ".



Мартен описа, че е чел изявление на Джокович, в което той споделил, че обичаната му ария е Easy Lover. Той даде да се разбере, че целият му сет, който прозвуча в залата, бил построен на стила музика, който Ноле харесва, фънк.

Защо обаче не удовлетворил молбата на Джокович да прозвучи даже дребна част от " Луда по тебе ", ария, която спортистът от 4 години демонстрира, че харесва.

" Нямахме очакване, че той ще изиска тази ария. Имаше проект да има афтър празненство, на което да пущам, на което ми беше споделено, че там като изненада за Новак Джокович ще бъде поканена Камелия, която ще му извърши песента. В този миг за целия екип беше ясно, че в залата тази ария няма да звучи ", изясни Мартен.

Впоследствие афтър празненството е било преместено в дискотека, в която Камелия най-сетне изпя тази ария.

" В един миг, в който той реши прочувствено да се обърне и да изиска тази ария, нито един човек от екипа не знаеше какво да направи. Просто мой шанс беше, че всички камери бяха към мен и аз трябваше да давам отговор за нещо, за което никой не знаеше какво да направи. Дори Григор беше сюрпризиран от това, което се случи. Оказах се на неверното място, в неверния миг. Накрая на събитието се оказа, че се намирам на най-тъпото място ", сподели още той. " Тази ария не трябваше да звучи в залата, тъй като се бяха погрижили актьорът, който извършва песента, да го направи персонално по-късно. "



" Аз не съм показал пренебрежение, пускал съм музика, която той харесва. Той харесва фънки музика, а аз се занимавам с такава музика и за мен беше чест ", сподели още Мартен и добави, че отводът му не е бил негово персонално решение, тъй като няма по какъв начин " някой на такова събитие ще остави на мен да реша какво да пущам ".

" В залата на Новак Джокович и Григор Димитров и вие си мислите, че аз вземам решение какво ще пущам “, попита той.

" Никой не оставя такова решение в моите ръце. Имам изказване от мениджмънта на Григор Димитров, че са доста удовлетворени от аранжимента “, заключи диджеят.

Той изясни още, че на сутринта схванал, че е станал център на скандал, само че, че драма няма и че не е нужна цялата тази отрицателна сила.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР