Дж. К. Роулинг целенасочено измами звездата от Loose Women Индия

...
Дж. К. Роулинг целенасочено измами звездата от Loose Women Индия
Коментари Харесай

Дж. К. Роулинг измами звездата от Loose Women Индия Уилоуби в пореден скандал в Twitter

Дж. К. Роулинг целеустремено измами звездата от Loose Women Индия Уилоуби в още един спор в Twitter по отношение на транс правата.

Противоречивият създател на Хари Потър има беше разногласна фигура през последните години заради мощните си възгледи по отношение на пола и пола, по-специално мислите й по отношение на препоръчаните законопроекти за признание на пола, които биха улеснили транссексуалните лица да получат правно признание на желания от тях пол.

Тя е изразила доста анти-трансджендър възгледи, които са я нарекли TERF (трансизключваща радикална феминистка) от критиците. Роулинг даже неотдавна сподели, че би „ щастливо “ прекарала време в пандиза, вместо да се обръща към транс човек с желаните от него местоимения.

В последните си обидни изявления Роулинг сподели, че Индия „ косплейва мизогинна мъжка фикция за това, което една жена е ". Роулинг се обърна към X, по-рано прочут като Twitter, с цел да споделя за транс дами, които употребяват женски съблекални. Тя сподели в неделя: „ Ког...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР