Дизелът в момента трябва да е под 2 лв., защото

...
Дизелът в момента трябва да е под 2 лв., защото
Коментари Харесай

Добрев: Дизелът в момента трябва да е под 2 лв.

Дизелът сега би трябвало да е под 2 лева, тъй като в случай че погледнете цената на суровия нефт вид Урал – той е 50 $. Когато този нефт е 50$, нормално цената в България е под 2 лева, а в този момент е 3.05 лева Това сподели в студиото на NOVA „ Здравей, България ” депутатът от ПГ на ГЕРБ-СДС Делян Добрев. Той напомни, че през 2018 година литър от дизеловото гориво се е продавал у нас за към 1.80 лева, в случай, че петролът е бил с по-висока цена, а акцизът и Данък добавена стойност са били същите.



Според Делян Добрев финансовото министерство би трябвало да стартира да договаря с Европейска комисия за компенсацията от левче. А не ни изясняват, че няма по какъв начин да стане, добави той.

До момента би трябвало да се изтеглят 48 милиарда за идващите три години поради политиката на Асен Василев. 10 от тях са по остарели заеми. И мога до посоча, че за последните 25 държавни управления са теглени 37 милиарда, добави депутатът от ГЕРБ.

Вдигането на минималната работна заплата може да докара до доста проблеми. Защото не чакаме напредък на стопанската система, а даже криза.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР