Дизайнерката Миглена Каканашева съвсем скоро ще започне да се изявява

...
Дизайнерката Миглена Каканашева съвсем скоро ще започне да се изявява
Коментари Харесай

Ти да видиш! Мегз ще дава акъл на младите как да успеят в живота


Дизайнерката Миглена Каканашева напълно скоро ще стартира да се изявява в чисто ново амплоа – като житейски гуру на младежите! е безапелационна, че е почтена да бъде образец за подрастващите и тя ще ги посети във всяко село, и паланка, с цел да ги просветли!

Първата си лекция Каканашева ще изнесе в Симитли, а мотото на акцията й е… „ Дреме ми “.
Репликата не е инцидентна и е въодушевена от войната сред Мегз и рапъра Тото, който й изпъкна успеха под носа във „ Вип Брадър “. На свое присъединяване той декларирал, че му „ Дреме на чушката “ дали е спечелил формата, или не.

Но тези му думи се видяха кощунствени на дизайнерката, която жадуваше с цяло сърце да се окичи като победителка във формата. След като загуби, тя стартира задочна война с Тото и го упрекна, че спечелил с машинация. Защото пропагандирал почитателите си по време на участията отвън къщата и се виждал с майка си. Как път тъкмо Мегз се снабди с клипче от една такава среща, можем единствено да си представим.

Така или другояче, дизайнерката продължи акцията си против рапъра и най- евентуално, има намерение да я трансформира в много печеливш бизнес!

От месеци се приказва, че стилната империя на Каканашева залязва с бързи темпове. Нейни някогашни чиновници от Варна я упрекнаха, че не са си получили заплатите. Нито пък си била платила наема за магазина в града.

Докато беше с къщата пък, стана ясно, че има проблеми и с данъчните. Така че, хитрушата от Раковски очевидно е решила да яхне вълната след „ Вип Брадър “ и да стартира чисто нов бизнес – като обикаля страната да чете лекции на младите по какъв начин да станат сполучливи.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР