Дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз се похвали, че е приключила с работата

...
Дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз се похвали, че е приключила с работата
Коментари Харесай

Мегз преминала към трета чакра

Дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз се похвали, че е завършила с работата си по втора чакра и към този момент е минала към трета.

За духовния си прогрес тя описа в детайли в обществените мрежи.

„ Докато работих върху първа и втора чакра неведнъж посредством техники като родови констелации, тета лекуване, регресия, акашови записи и прочувствено анализиране преработвах тези кармични котви в мен. Те ми носеха неустановеност, неустойчивост, възприятие за различност и отхвърленост. Не можех да разбирам страстите си. Подсъзнателно виждах удоволствията и изобилието като грях и имах вяра, че би трябвало да бъда осъдена. За мен беше същинско предизвикателство да се освободя от мисловни модели като: “трябва постоянно да убеждаваш другите в правотата на своята вяра”, “трябва постоянно да даваш и поставяш другите преди себе си”, “Бог изисква жертвоготовност” и несъгласията в мозъка ми на тематиките “пари-вяра”, “сексуалност-вяра”. Много дълго това бяха мои мисли и те носеха рецензия, санкции и саморазрушителни дейности в живота ми. Трябваше доста работа, с цел да съумея да ги разруша и да поеме животът ми в нова посока “, написа носителката на „ Злагна игла “.

Каканашева е безапелационна, че Бог и любовта са безусловни.

„ Те са хубост, мир и естетика и желаят постоянно единствено най-хубавото за нас. Защото на енергийно-вселенско равнище е по-ценно да вибрираш на чистотата на безусловната любов-отвътре и извън. Вместо в материалното да се жертваш цялостен живот за другите, до момента в който разрушаваш себе си духовно “, добави тя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР