Дизайнерката Миглена Каканашева, известна още като Мегз, очаквано не се

...
Дизайнерката Миглена Каканашева, известна още като Мегз, очаквано не се
Коментари Харесай

Мегз се подигра на съда в Пловдив

Дизайнерката Миглена Каканашева, известна още като Мегз, предстоящо не се яви двчера в Районен съд - Пловдив, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Оказа се, че тя не е постоянно призована, защото не е открита на непрекъснатия си адрес в град Раковски и призовката е върната. От много време Мегз живее в Дубай.

" Лично съм уведомила по телефона подзащитничката ми за датата на делото. Не правя възражение то да се гледа в нейно неявяване ", съобщи в залата юрист Паскалева, която пази правата на Каканашева.

Въпреки това арбитър Елена Герцова не даде ход на делото и насрочи разпоредителното съвещание за 24 февруари от 14,15 часа, само че също така изиска да се направи информация за задграничните пътувания на обвинената.

Миглена Каканашева е упрекната в това, че на 8 април 2019 година на кръстовище в град Раковски е нарушила разпоредбите за придвижване по пътищата и по несъобразителност е предизвикала злополука, както и междинна телесна щета на 74-годишната сега Станка Ангелова, довели до трайно затрудняване на придвижванията на долния десен крак.

Освен това е повдигнато и второ обвиняване на дизайнерката, за това, че е управлявала лекия си автомобил в периода на изтърпяване на насилствена административна мярка за краткотрайно лишаване на удостоверение за ръководство на МПС.

Видимо разочарована от отсрочване на делото бе потърпевшата Станка Ангелова. Тя пристигна в правосъдната зала дружно със брачна половинка си, който е карал автомобила по време на породената от Мегз злополука.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР