Дизайнерката Меглена Каканашева, известна като Мегз, е осъдена на две

...
Дизайнерката Меглена Каканашева, известна като Мегз, е осъдена на две
Коментари Харесай

Дизайнерката Мегз е осъдена на 2 години условно

Дизайнерката Меглена Каканашева, известна като Мегз, е наказана на две години условно като подстрекател към отнемане. Това оповестиха от пловдивската прокуратура. Мегз, която отхвърляше всичко, се е признала за отговорна и е сключила съглашение с прокуратурата, с което получава две години условна присъда с 4 години изпитателен период. Решението е дефинитивно.

Заедно с Каканашева е наказан приятелят ѝ Румен Рончев. Той бе упрекнат за това, че подтикнат от дизайнерката, дружно с братовчед ѝ Антон Лесов, са присвоили " Мерцедес " за близо 100 хиляди лева Колата била купена на лизинг, само че през септември предходната година тя уговорила двамата да разгласят автомобила за откраднат и да го скрият.

Рончев е наказан и за други три обири: два спойлера, различен " Мерцедес ", както и 120 бутилки уиски на обща стойност 7409 лева Присъдата на Рончев също е условна – 3 години с 5 изпитателен период. Лесов получава 2,5 години условно с 5 изпитателен период.

Каканашева, която неотдавна се пробва да написа в уебсайт за вести, нашумя преди няколко месеца, когато написа дълъг пост против пакета " Мобилност ", предлаган от френския президент Еманюел Макрон. Срещу ограниченията стачкуват българските превозвачи.

" Знаете ли какво е това? Удар против СВОБОДНИЯ ПАЗАР, което сякаш е основата на Европейски Съюз. Когато големите непознати вериги влязоха в България и унищожиха дребните Български магазини, ние ги приехме. Когато бизнесите ни изнемогваха от конкуренцията с тях -ние ги приехме, тъй като сякаш това са разпоредбите на Европейски Съюз. А през днешния ден когато ние сме конкурентоспособни, какво желаят да създадат те? Искат да ни вземат водачите и да ни избутат? ", съобщи тя след конкретизиране, че неотдавна ръководи транспортния бизнес на мъжа си.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР